2024. május 25. - Orbán

Durva! A színésznő öngyilkosságba kergette férjét

Julia Robertsnek csak egyetlen rossz tulajdonsága volt, hogy nem tudott a férfiakkal bánni. Megszerezte őket, majd csúnyán kitette a szűrüket.
2009. április 15. szerda 12:59 - HírExtra
Julia Robertsre sok szépet lehet mondani, de ugyanannyi rosszat is. Első filmes sikerét a Micsoda nő! hozta meg neki, s onnantól kezdve mindenki őt akarta. Férfiak és nők egyaránt. Sosem alkoholizát, nem drogozott, és még pikáns videói sem láttak napvilágot.

Mindezek ellenére botrányoktól ő sem mentes. Ha káros szenvedélye nem is volt, a férfiakat előszeretettel cserélgette, és játszadozott velük.

Az Acélmagnóliák idején Dylan McDermott-tal randizott, és élt, aki még feleségül is kérte Juliát. Őt azonban nem érintette meg ennyire a szerelem, így hamar dobta a férfit.

- Fojtogatott ez a kapcsolat, egyszerűen már nem éreztem jól benne magam. – vallotta be Julia Roberts. A férfit már annál jobban megviselte a csúnya szakítás, ugyanis alkoholista lett a színésznő miatt.

Ő még csak az első áldozat volt. Utána következett Lyle Lovett, aki Julia Roberts első férjeként vonult be a sztár történelembe.

Tény, hogy szegény férfi nagyon csúnya volt, és egy nőnek sem kellett. Julia mindezek ellenére szerette, talán pont ezért is. Az állandóságot kedvelte benne, és azt, hogy a férfi rajongásig imádta őt.

Akkoriban úgy tűnt, hogy minden rendben van Juliával, hiszen boldogan élt a férjével, karrierje is szárnyalt. Felkérték még az Elemi ösztön főszerepére is, de azt már nem vállalta el.

- A szexsztár imázs sohasem volt nekem való. Nem akarom a cicimet mutogatni, vagy a lábam közét. Én ennél konzervatívabb vagyok. – mesélte Julia Roberts. Érdekes, hogy ez a mondata teljesen ellentétes magánéletével.

Házassága csak két évig tartott, mivel akkor rájött, hogy mégsem szerelmes a férjébe, ezért meg is szabadult tőle. Ami Julianak könnyen ment, az már a férfinak nem annyira, ugyanis öngyilkosságot követett el, de az utolsó pillanatban megmentették az életét. Juliát különösebben nem rázta meg az eset, sőt. Hamar új férfit talált magának.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását