2024. május 6. - Ivett, Frida

Királyi nász a láthatáron

A tíz éves Alice Marples büszke lehet magára, hiszen az angol trón várományosi sorában a második helyet elfoglaló Vilmos herceg egy 20 perces beszélgetés alatt többet árult el neki, mint 10 év alatt bármelyik hivatalos újságírónak.
2009. április 8. szerda 09:07 - HírExtra
Vilmos herceg többek között beszélt arról, mekkora ürességet érez Anyák napján (Nagy-Britanniában március 22-én), mióta meghalt édesanyja, Diana hercegnő. - Elveszíteni egy családtagot az egyik legnehezebb tapasztalat, amit bárki átélhet. Az, ha nem mondhatod többé azt a szót, hogy 'anya', csak egy kis dolognak tűnik, de a valóságban egy világ elvesztését jelenti - mondta Vilmos herceg. A királyi sarj azt is elárulta Alice-nak, hogy gyerekkora óta van egy sebhely a homlokán, ugyanúgy mint Harry Potternek. – Még a Ludgrove Iskolába jártam, amikor az egyik csoporttársam egy golflecke alkalmában megütötte a fejem. Huszonnégy öltéssel kellett összevarrni. Ez 1991-ben történt és a heg azóta is ott maradt – emlékezett vissza Vilmos. Az interjú, mely a Royal Marsden Kórházban készült, azért is volt fontos a herceg számára, mert még annak idején Diana segítette az intézményt, melyet most fia támogat. – Szeretnék a nyomdokaiba lépni és segíteni, ahol alkalmam nyílik rá – magyarázta Vilmos a kis Alice-nek, aki maga is a kórház páciense volt, míg rákkal kezelték.



Vilmos nem tagadta, hogy ha nem lenne herceg, akkor legszívesebben rendőrként szolgálná hazáját. Alice, akinek maga is vannak testvérei, azt is tudni szerette volna, hogy egy szkander versenyt vajon Vilmos vagy öccse, Harry herceg nyerne-e. – Én. Természetesen én. Mint az idősebb testvérnek van egy pszichés előnyöm, ami minden esetben működik köztünk – mondta Károly herceg idősebbik gyermeke.

Nyáron lagzi

Bár hivatalosan Vilmos nem erősítette meg, de jól értesültek azt is tudni vélik, hogy az uralkodói család hamarosan újabb lakodalmat ülhet, miután Vilmos végre oltár elé vezeti kedvesét, Kate Middletont. A herceg a pletykák szerint nyáron nősül. II. Erzsébet már áldását adta a frigyre, és örül is neki, hiszen úgy gondolja, ideje már, hogy Vilmos megkomolyodjon. Ennek ellenére a herceg igyekszik a hagyományoknak ellenállni, hiszen az uralkodócsalád hagyományos tavaszi vakációjára ezúttal nem apja, hanem partnere és barátai kísérik el a trónörököst. A 26 éves herceg heti 40 ezer fontba kerülő luxusvillát bérel a svájci Alpokban. A Chalet Eugenia rendelkezik spával, és a privát séf a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll, ezenkívül egy gondnok, két sofőr, két inas és egy menedzser is a tehetős bérlők kívánságait lesi. Egy forrás szerint Kate Middleton részét Vilmos herceg állja, a barátok pedig fizetik a költségek rájuk eső részét. Az egyelőre még kérdéses, hogy Harry herceg csatlakozik-e a kivételes társasághoz, az azonban biztos, hogy Kate Middleton húga, Pippa a meghívottak listáján szerepel.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását