2024. május 14. - Bonifác

Kiderült: a volt miniszter felesége jó szerető

Torgyán József, a politikusok egyik legismertebb fenegyereke és felesége Mária őszintén beszélt hálószobatitkaikról.
2009. április 8. szerda 15:59 - HírExtra
Torgyán József és Cseh Mária a TV2 Mr. és Mrs. sztárpár-showban fecsegett kendőzetlenül házaséletükről. Az Orbán-kormány volt vidékfejlesztési miniszterétől Tilla a műsorvezető kérdezte meg, jó szerető-e Mária? A politikus ötletes válasza a következő volt: a törvényben előírt és szükséges szolgáltatásokat biztosítja.

Torgyán a bors megkeresésére elmondta, nagyon jó ötletnek tartja a műsort, de csupán annyit fog elmondani benne, amit az értékrendjük még megenged. Mint mondta, konzervatív ember, a gondolkodása nyitott, ezért szívesen elmegy egy liberális fellegvárnak titulált intézménybe.

A műsorban az is kiderült, hogy a felesége, a volt primadonna most kevésbé tudja elvégezni azokat a bizonyos „törvényben előírt szolgáltatásokat”, mert csúnyán eltörte a vállát. Két csavar és négy szeg tartja, míg meg nem gyógyul teljesen.

Az ötven éve együtt élő pár ezért most a házimunkákat is megosztja egymással. Torgyán doktor ezért mára már otthonosan mozog a konyhában és a mosógép körül is. Mint mondta: a jó pap holtig tanul.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását