2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gráf József pártelnök?!

A Népszabadság Online információi szerint az MSZP elnökségi ülésén Gyurcsány Ferenc felajánlotta, hogy lemond a pártelnöki posztról Gráf József agrárminiszter javára. Frissítve: Gráf reakciója!
2009. március 28. szombat 11:22 - HírExtra
A Népszabadság Online információi szerint az MSZP elnökségi ülésén Gyurcsány Ferenc felajánlotta, hogy lemond a pártelnöki posztról Gráf József agrárminiszter javára.

Az internetes újság úgy tudja: az ülésen nagy vita alakult ki erről, és úgy tudják, "már ott tartanak", hogy miniszterelnöknek is Gráfot jelöljék. Maga Gráf József egyébként nincs jelen az ülésen, mert nem tagja a párt elnökségének: a múlt szombati kongresszuson nem jelöltette magát újra.

Gráf József a mostani felvetésről állítólag nem tud - olvasható a cikkben.

Gráf József egyelőre nem hallott arról, hogy a neve bármilyen módon felmerült volna a szombat délelőtti MSZP elnökségi ülésen. Mint fogalmazott: meglepi, hogy szóba került a neve.

Az agrárminiszter erről azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy a Népszabadság Online információi szerint a jelenleg is zajló MSZP elnökségi ülésen Gyurcsány Ferenc felajánlotta, hogy lemond a pártelnöki posztról Gráf József agrárminiszter javára. Az internetes újság úgy tudja: az ülésen nagy vita alakult ki erről, és úgy tudják, "már ott tartanak", hogy miniszterelnöknek is Gráfot jelöljék.

Gráf József az MTI-nek emlékeztetett arra, hogy egy héttel korábban már felmerült a neve lehetséges miniszterelnök-jelöltként, de ő akkor is közölte, más típusú személyben gondolkodik erre a posztra.

Úgy fogalmazott: teljesen meglepi az, hogy lehetséges pártvezetőként szóba került a neve, hiszen a legutóbbi tisztújításon már nem indult el elnökségi helyért sem, hogy jobban az agráriumra, miniszteri munkájára tudjon koncentrálni.

A témáról azonban ennél többet egyelőre nem kívánt mondani.

Az MTI úgy tudja: délután négy órára a fővárosba rendelték a párt megyei elnökeit. Egyes hírek szerint a nap folyamán még frakcióülés is várható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását