2024. május 19. - Ivó, Milán

A Kossuth téri tüntetők újabb követelése

Új választások kiírását követelte Sólyom László köztársasági elnöktől mintegy kétszáz ember szombat délután a fővárosi Kossuth téren, azt hangoztatva, nem új kormányfőre és kormányátalakításra van szüksége Magyarországnak.
2009. március 21. szombat 20:32 - HírExtra
A  nemzetiszínű és árpádsávos zászlót lobogtatók előtt az egyik szónok egy petíciót olvasott fel, amelyet Sólyom László köztársasági elnöknek címeztek. Abban úgy fogalmaztak, nem engedik, hogy újra pártalkuk tárgya legyen a magyar nép sorsa, ugyanis a kormány és az Országgyűlés nem a népakaratot képviseli, ezért új választásokat kell tartani, valódi rendszerváltást megvalósítani.

Az Országház főbejárata előtt felállított színpadról a szónokok arról beszéltek, hogy csatlakoznak Vona Gábor, a Jobbik elnökének nyílt leveléhez, melyet Orbán Viktor Fidesz-elnöknek címzett és "valós cselekedetre" szólítják fel őket. A demonstráció végén egy nagyméretű árpádsávos és nemzeti lobogót fogva az Alkotmány utcán keresztül rendőri biztosítás mellett vonultak, miközben a "Vesszen a kormány!"  "Fegyverbe!",  "Búcsúbuli", "Táncolj Feri!szavakat skandálták.  
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását