2024. május 3. - Tímea, Irma

Palcsó Tamás őszinte vallomása

Új csaja van a megasztáros énekesnek! Azonban nem fedi fel kedvese kilétét. Ki lehet a titokzatos barátnő? Létezik egyáltalán?
2009. március 20. péntek 20:34 - HírExtra
A Cool Live műsorában Palcsó Tomit szerelméről faggatta Müller Attila: de hiába. Az egykoron a Megasztárral befutott énekes ugyanis nem volt hajlandó elárulni, ki a titokzatos hölgy az életében.

Amit azonban tudunk: több mint fél éves az ismeretségük, az 56 csepp vér című musical forgatásán találkoztak először. Hogy mi a kapcsolat a leányzó és a színdarab között?

– Szakmai kereteken belül dolgozik, de attól mégis távol – tudatta a celebszerelmekre éhező közönséggel a fiatal srác, aki még nem tökéletesen épült fel néhány hónappal ezelőtti súlyos autóbalesetéből.

A hősszerelmes azonban azt elárulta, hogy megismerkedését kedvesével igen hosszú udvarlási folyamat követte, hiszen Tamás saját bevallása szerint romantikus alkat, nem szeret semmit sem elkapkodni, főleg, ha egy virágzó kapcsolatról van szó. Így tehát sokáig udvarolt és randizott szíve választottjával, mielőtt összejöttek.

Azóta azonban Tomi boldog, vidám életet él, teljesen nyugodt kedvese mellett, akivel egyformán támaszt nyújtanak egymásnak. Így az énekes is a legnagyobb biztonságérzetben készülhet a közelgő koncertszezonra. Hiszen, mint kiderült, nagy változások várhatóak a fellépéseken: felreppent ugyanis a hír, hogy Tomi keményebb műfajra vált. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezentúl a metál színteret fogja képviselni, de azt megerősítette, mindenképpen keményebb hangzásra lehet majd számítani tőle és zenekarától, amit valószínűleg már a közelgő lemezbemutató koncert is tükrözni fog.

Hm, csak nem a magyar rockzene legújabb üdvöskéjének örülhetünk?
Forrás: COOL TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását