2024. május 5. - Györgyi

Dévényi Tibi bácsi megcsalta a feleségét, majd elvált

Két éves procedúra után végül elvált feleségétől Dévényi Tibi bácsi. Kathy azért adta be a válópert, mert rájött, férje megcsalja egy fiatal színésznővel.
2009. március 11. szerda 10:39 - HírExtra
22 éves kapcsolatnak szakadt vége hivatalosan is tegnap 14:27-kor. Dévényi Kathy és Dévényi Tibi bácsi ekkor írta alá a válóperes papírokat. Kathy anyagilag nem járt rosszul. Övé lett egy újpalotai újépítésű luxuslakópark egyik luxuslakása, és egy Velencei-tavi nyaraló. Lelkileg ez persze nem vigasztalja.

Kathy a Blikknek elmondta, ha kívülről nézi az ajánlatot, amit végül elfogadott nagyon korrekt, de az ő szemszögéből azért ez más. Csak azért fogadta el, mert egy válásnál „vannak keserű pirulák, amiket le kell nyelni.” Elmondta azt is a három évvel ezelőtt történt megcsaláson túl van, és ma már nem szorul össze a gyomra, ha beszél ex-férjével.

Kathy hozzátette azt is, nincs benne visszafelé vágyódás, de azért elismeri, sok kellemes percet töltöttek együtt. Egyelőre nem hajt új kapcsolat felé, de úgy érzi lelkileg már nyitott lenne rá.

Két közös gyermekük is külön kerül. A nagyobbik, Dani Tibi bácsinál marad, míg a hétéves Máté az édesanyjával fog élni.

Tibi bácsit szintén megviselte a dolog. A vagyonmegosztásról úgy gondolja korrekt ajánlatot tett, és örül hogy Kathy ezt elfogadta. De azt is hozzátette, végül is teljesen mindegy, hogy miként oszlik a vagyon, hiszen a végén úgyis minden a gyerekeké lesz, mert „őket szeretem a legjobban a világon”.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását