2024. május 20. - Bernát, Felícia

Baj van az elnök spermáival

Sarkozy minden igyekezete ellenére sem tudja teherbe ejteni Carla Brunit, exmodell feleségét. A gyönyörű hitvestárs pedig nagyon szeretne egy kisbabát, így már az örökbefogadáson is gondolkoznak.
2009. március 6. péntek 11:49 - Pásztor Balázs
Nicolas Sarkozy francia elnökre rendesen rájár a rúd. Nem elég az országot is sújtó válság, hogy már nem EU-elnök, hogy népszerűsége zuhanóban, még kívánatos feleségét sem tudja teherbe ejteni - pedig állítólag próbálkoznak rendesen. A first lady még szextrénert is is fogadott férje mellé, de ez se segített. Egyes pletykák szerin az elnök spermáival van a baj.

Bruni viszont az első perctől fogva szeretne gyereket, így nem adja fel. Állítása szerint, ha egy éven belül sem jön össze, akkor örökbe fogadnak egy picurt. Sarkozyt kifejezetten megviseli férfiassága sorozatos kudarca, így inkább könyvei társaságát keresi felesége helyett azon kevés szabadidejében, ami akad neki.

Forrás: HírExtra/ Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását