2024. május 2. - Zsigmond

Véresre verte, mégis kibékültek

Ismét együtt van a sztárpár, Rihanna és Chris Brown. A durva pofonok után, három hét elteltével kibékültek, aminek nem mindenki örül.
2009. március 3. kedd 07:01 - Kővári Adrienn
Most már kétségtelen, hogy Rihanna és Chris Brown kibékültek. Számomra teljesen érthetetlen ez az összeborulás, hogy tudott a csinos énekesnő megbocsátani annak a férfinak, aki teljesen összeverte.

Most hétvégén, február utolsó napjaiban történt meg a kibékülés, bár még a két fiatal nem erősítette meg a hírt, de többen is látták őket Sean "Diddy" Combs egyik miami beahi villájában, és annak tengerpartján.

Már három hete történt az a borzalmas eset, amikor a Grammy-díjátadó napján február 8-a estéjén Chris Brown, a 19 éves énekes összeverte barátnőjét, a csodaszép Rihannát. A lány arcát zúzódások tarkították, szája felrepedt, de úgy tűnik mindennek hiába, hiszen visszament erőszakos párjához.

Akkoriban Rihanna rajongói óva intették a lányt, nehogy újra kezdje Chrissel, de a fiú barátai pontosan ebben reménykedtek. De nemcsak a hozzátartozók, hanem sztárok is nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Kanye West teljes vállszélességgel Rihannát támogatta, míg Jada Pinkett és Will Smith inkább a kapcsolatot helyezték előtérbe.

Will elmondta, hogy igazából az okokat nem lehet tudni, ez egy nehéz helyzet, amiért időre van szükségük, de feleségével remélték, hogy idővel majd kibékülnek a fiatalok.

Ez meg is történt

- Újra együtt vannak, és vigyáznak egymásra. – jelentette ki egy forrás. Több helyi is állította, hogy a friss párocska egy ideje Sean Diddy Combs egyik Miami Beachen lévő villájában piheni ki az elmúlt hetek nehézségeit, és botrányait.

- Miközben Chris még mindig szégyelli tettét, addig boldog is, hogy végre ismét azzal a nővel lehet, akit szeret. – tette még hozzá a forrás. Chris többször is nyilatkozta a hetek alatt, hogy nagyon megbánta tettét.

A forrás szerint úgy történt meg pontosan a kibékülés, hogy Chris felhívta egy hete Rihannát, a lány 21. születésnapja alkalmából, hogy továbbítsa neki jó kívánságait. Ekkor beszéltek először, és ismét egymásra találtak, ez kölcsönös volt.

Ezekben a napokban csakis magukra, és kibékülésükre figyelnek. Ez érthető is, hiszen a verekedős történet zűrösre sikeredett.

A külsős vélemények


Összeborulásukkal igen csak megosztják környezetüket, hiszen sokan döbbenten állnak a történethez, nem értik Rihanna, hogy mehetett vissza egy olyan férfihoz, aki összeverte. Ezt leginkább a nők nem értik.

Zárt ajtók mögött pihennek Diddy villájában, aki valószínűleg tisztában van a helyzettel, és ő is szintén a fiatalok kibékülését szorgalmazhatta ebből kiindulva. Rihannáék nem akarják, hogy bármi is kiszivárogjon a felmelegített viszonyukról. Hiába, a helyi emberek így is lebuktatták őket, többen is állítják, hogy a párocska jól szórakozik, de tényleg igyekeznek minél titokzatosabban mozogni. Ettől függetlenül Christ még lencsevégre is sikerült kapni, amint boldogan szántja a vizeket Jet Ski-jével.

Csak az apukát sajnáljuk

Ronald Fenty, Rihanna édesapja elfogadja lánya választását, támogatja őt mindenben, amiben csak tudja.

Nem beszélt lányával személyesen az újrakezdésről, a médiából értesült róla, de mindezek ellenére támogatja őt. Arra azért kíváncsi lennék, hogy valójában mit érezhet Chris Brown iránt, aki mégis csak a kicsi lányát páholta el…

Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy nem fűzne semmit sem hozzá Chris viselkedéséhez. Okos lányom van, aki biztos tudja, hogy mit csinál. - tette még hozzá az énekesnő apukája.

Az ismeretlen okok

Valójában nem derültek ki, hogy mi is történt azon a bizonyos estén, pillanatban, a gála előtt. Egy smst emlegettek, melyet Chris kapott egy nőtől, elképzelhető, hogy Rihanna féltékenységi rohama vezetett ahhoz, hogy párja jól helyben hagyta.

Ebből kiindulva könnyen megeshet, hogy Rihanna is hibásnak érzi magát, bár arra akkor sincsen mentség, amit Chris tett, de ki tudja. Lehet, hogy ezek vezettek oda, hogy mégis csak kibékültek. Elképzelhető, hogy a sok barátnak mind igaza volt a fiút illetően, és valami nagyon durva dolgot tett, vagy mondott Rihanna, amitől elborult Chris agya. Hiszen mindenki azt állította, hogy Chris egy csendes, jófiú, akiről még feltételezni sem lehet ilyen cselekedeteket.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy jelen esetben nem csak egy-két ártatlan pofonról beszélünk, hanem konkrét összeverésről – nem lehet szebben fogalmazni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását