2024. május 18. - Erik, Alexandra

Dávidnak még van kikkel konzultálni

Az MDF megyei elnökeivel ismerteti Dávid Ibolya pártelnök az európai parlamenti listát szombaton - közölte Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke a konzultációs ülés szünetében.
2009. február 28. szombat 19:55 - HírExtra
A megyei elnökök meghallgatják az MDF elnökségének érveit az európai parlamenti lista összetételéről - mondta.

Az országos választmány elnöke közölte azt is: a március 7-i országos választmányi ülés napirendjén szerepel az elnökség által összeállított EP-lista.

Azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy Bokros Lajos jövő hét szombaton a választmány elé áll.

Dávid Ibolya kedden jelentette be: az MDF elnöksége Bokros Lajos volt pénzügyminisztert javasolja, hogy vezesse a párt EP-listáját.

Bokros Lajos szombaton azt mondta: jövő vasárnap jelenti be, hogy elfogadja-e az MDF felkérését - közölte az Index.hu szombaton.

Bokros Lajos megtisztelőnek tartja az MDF felkérését. Az egykori pénzügyminiszter szombat délelőtt nyilatkozott erről Budapesten, mielőtt Dávid Ibolya MDF-elnök társaságában megérkezett az Antall József Alapítvány rendezvényére - írták.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke szombaton sajtótájékoztatón azt mondta: először viccnek gondolta a felkérést. Szavai szerint ez túl van azon a határon, amire politikai értelemben számítani lehetett.

Szent-Iványi István, az SZDSZ EP-listavezetője szombaton Debrecenben sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: sokra tartja Bokros Lajost, de meglepte a felkérése. Az is meglepné, ha Bokros elfogadná az MDF-lista vezetését - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását