2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ki nyeri a el a világ legfajább munkáját?

Kétszázan vannak még versenyben a "világ legjobb munkájáért", egy trópusi ausztrál sziget népszerűsítéséért, amit a queenslandi idegenforgalmi hivatal ajánlott fel a májusra kiválasztott szerencsés nyertesnek.
2009. február 27. péntek 21:00 - HírExtra
A meghirdetett állás honlapjára a hétfői határidőig 35 ezer videopályázat futott be. Sokan azért maradtak le, mert az utolsó 72 órában csúcsot döntött a jelentkezés: 7500-an folyamodtak a munkáért - mondták el az iroda illetékesei pénteken.

A csábító ajánlat szerint a kiválasztott fél évig nyaralhat a Nagy-korallzátonynál fekvő Hamilton-szigetén, és a 150 ezer ausztrál dolláros (23 millió forint) fizetésért, és az úszáson, sütkérezésen kívül csupán annyi lesz a dolga, hogy kedvet csináljon a sziget felkeresésére képekkel illusztrált blogjával.

A rendhagyó kezdeményezés egy több mint másfélmillió ausztrál dollárba (258 millió forint) kerülő, átfogó idegenforgalmi kampány része, amellyel az északkeleti Queensland állam turisztikai vonzerejét akarja reklámozni.

Az idegenforgalmi hivatal keddre szűkíti 50-re a jelentkezők listáját. Ezt követően a közönség szavazhat a legjobb állásvadászra március 24-ig.

A legtöbb szavazatot begyűjtő jelölt és a hivatal tíz választottja aztán a Hamilton-szigetre repül állásinterjúra. A győztest május 6-án hirdetik ki, "a világ legjobb munkája" július elsején kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását