2024. május 10. - Ármin, Pálma

Gregor Bernadettel megint belenyúlt a trutyiba!

Mi lesz most?! Félrelépett Gregor férje! Sokadszor! Ráadásul mindez véletlenül derült ki! Döbbenet! Tragédia!
2009. február 27. péntek 14:59 - HírExtra
Arról van szó, hogy már megörültünk, hogy a Blikk is magasról tesz arra, hogy szerencsétlen sorsú embereknek a reflektorfényen kívül sem tehetség, sem tudás nem adatott meg arra, hogy a magánéletüket kezelni tudják. Ezért néz úgy ki a bulvársajtó ma, mint egy kevésbé kulturált pszichológus.

Szóval utána rájöttünk, hogy mint Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, valamint Ophélie, a francia sztárhulla, úgy Gregor Bernadett esete is befolyásolja a magyar történelem folyamatát. Tragikus, döbbenetes, elképesztő sorsát mindenkinek ajánlott megkönnyezni.

Na.

Ezt írja a Blikk

A színésznő a Nő háromszor című műsorba készült interjú után nem tudhatta, hogy bekapcsolva maradt a ruhájukra erősített mikroport, így barátnőjével, Jaksity Katával a legintimebb dolgairól kezdett el beszélgetni.

Így azt is elárulta, tudott arról, hogy Somogyi István (56) korábban többször megcsalta, de válságba azért került a kapcsolatuk, mert legújabb félrelépésekor éppen a harmadik gyermekét hordta a szíve alatt.

Tudom, hogy nem ez volt az első, de erre nagyon rossz időpontot választott, megalázó volt – súgta oda Berni az interjú után Katának.

A színésznő persze a kameráknak teljesen máshogyan nyilatkozott, akkor úgy tűnt, túl van már azon, hogy Somogyi éppen akkor kereste a felüdülést más nő karjában, amikor ő épp második közös gyermeküket várta.

Én már átestem a tűzkeresztségen, már nincs mitől félnem – utalt arra, hogy ha kibírta a kapcsolatuk a férfi hűtlenségét, akkor már mindent ki fog bírni.

Berni tavaly júniusban élte meg élete egyik legnagyobb tragédiáját, amikor elvesztette négy hónapos magzatát. Sokakban merült fel akkor a kérdés, talán a táltos hűtlensége okozta a szerencsétlenséget?

Tudod, mi van akkor, ha félrelép az ember férje? Semmi. Nem is tudom, mit csináltam volna, ha megmarad a baba, és nem alakul vissza a kapcsolatunk. Mit csinálok akkor három gyerekkel egyedül? – árulta el Jaksity Katának, Esztergályos Cecíliának és Koós Rékának. – Most jól vagyunk. Én hiszek abban, hogy minden ember képes megváltozni. Bevallom, én is tudtam változni – jelentette ki a színésznő, akinek hamarosan egy jól fizető munkát kell találnia, hiszen a Jóban Rosszbanból kiírják.

A családját viszont ő tartja el.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását