2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ophélie esete befolyásolja a magyarság sorsát!

Magyarország a sztártolvajok (Viszkis, Princz), sztárügyvédek, sztárújságírók, s mostantól kezdve a sztárhullák országa. A francia Ophélie eljött és meghalt. Sajnáljuk, de Magyarországon sokan halnak meg naponta. Nem franciák, hanem magyarok.
2009. február 18. szerda 09:59 -
Kedves bulvárolvasók, íme a Bors cikke. Tekintettek annak elképesztő relevanciájára és fontosságára, azt változtatás nélkül közöljük. Élvezzék minden sorát, hiszen Ophélie tragédiája minden bizonnyal befolyásolja a teljes magyarság sorsát – legalábbis annyit lehetett már róla olvasni, hogy ilyen az érzésünk. Miután elolvastuk, joggal érezhetjük, hogy lelki-szellemi épülésünk beteljesedett, s nincs az a társaság, ahol ne állnánk meg a helyünket. Művészet, politika, tudomány?! Frászt! A homo sapiens Ophélie-ről beszél! Tegyünk így mi is!

Tehát:

Számos kérdés vetődik fel, mi történhetett azon a végzetes december 4-én, amikor Ophélie Bretnacher eltűnt? A mai napig nem kizárható sem az emberrablás, sem az öngyilkosság lehetőesége. A L’Union című francia lap állítja: a magyar rendőrség nem vett figyelembe több olyan bizonyítékot, amelyek az emberrablást alátámasztják. Például annak a nőnek a tanúvallomását, aki abban az órában hajtott át a Lánchídon, amikor Ophélie-nek nyoma veszett. Kielőzött egy autót, ami az út szélén várakozott és amiben két-három ember veszekedett egymással.

Ráadásul a jármű épp ott állt, ahol később a lány táskáját megtalálták. A rendőrség egyelőre adós a magyarázattal: hogy kerülhetett Ophélie táskája a Lánchídra? A térfigyelő kamera felvétele nem rögzítette, hogy a francia diáklány felment oda. A logikus magyarázat az, hogy mások tették oda, nem kizárt, hogy éppen a veszekedők dobták ki a kocsiból. Kérdéses azonban, hogyan lehet valakit elrabolni úgy, hogy csupán egyetlen kék folt keletkezik a combján. Ophélie esetleg ismerhette az elrablóit, vagy elkábították?

– Mamár léteznek olyan szerek, amik az önálló akaratot teljesen ki tudják kapcsolni, italba keverik, majd később folyamatosan adagolják – magyarázta Végh József kriminológus.

– Előfordulhat, hogy egy személy eltűnése után akkora a rendőri készültség, hogy a rablók pánikba esnek és nem mernek jelentkezni. Ilyenkor vagy elengedik, rosszabb esetben megölik az áldozatukat. Sokat segíthet a rejtély megoldásában a toxikológiai vizsgálat, amiből kiderül: volt-e kábítószer Ophélie szervezetében, illetve a Dunából, vagy máshonnan származik az a víz, amit a tüdejében és a gyomrában találtak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ágica
2009. február 18. 12:42
Na ne már! Nincs infód, ezért lecikizve más lapját, cikkét, szó szerint idézed azt, ahelyett, hgoy magad megírnád? Egy ilyen bevezető után: " Miután elolvastuk, joggal érezhetjük, hogy lelki-szellemi épülésünk beteljesedett, s nincs az a társaság, ahol ne állnánk meg a helyünket. Művészet, politika, tudomány?! Frászt! A homo sapiens Ophélie-ről beszél! Tegyünk így mi is!"
Én itt még nem nagyon olvastam normális cikket, itt mindig a gúnyos hangnem az uralkodó. Ettől csak leépülhet az ember szelleme-lelke.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását