2024. május 2. - Zsigmond

Svédtorna a királyi ágyban

A tegnap reggeli svéd sajtórónákon egykedvűen fújdogált a jeges szél, míg a hadrendbe állított, tintáskezű szenesemberek titáni harcot vívtak, hogy sikerüljön valahogy befűteni a Saab agóniától, és a válság sújtotta balti államoktól dögunalmas rovatfőket.
2009. február 25. szerda 16:59 - Biga
Lehet, hogy a mi politikusainkat se Brüsszelbe kellene küldözgetni, inkább férjhez kellene őket adni! A svéd társadalom a másodperc töredéke alatt fordult a legmélyebb depresszióból, a legforróbb lelkesedésbe. A történelem is számtalan példát kínál arra, hogy az uralkodó boldogulása, pozitív kihatással van alattvalói hangulatára.

A királyi palota előtt pillanatok alatt izgatott tömeg gyűlt össze, akik hangosan rázendítettek a svéd nemzeti himnuszra. A királyi ház hivatalos weboldala a hír közreadását követően fél óra alatt összeomlott, mivel több millióan akarták megnézni, ahogy XVI. Károly Gusztáv bejelenti a kézfogót. Számtalan új fórumot kellett nyitni, hogy a svéd nép apraja-nagyja az interneten keresztül gratulálhasson az ifjú párnak.

Magát az esküvőt 2010 nyarára időzítették. Ez azt jelenti, hogy a svéd népnek csaknem 18 hónapja van arra, hogy kifundálja, vajon milyen esküvői ruhakölteménnyel fogja Viktória hercegnő elkápráztatni a világot. A vendéglista már most több mint ezer főt tesz ki, benne Európa szinte összes koronás feje megemlíttetett, valamint a szerencsés fitness-legény egész pereputtya.

A szerelmesek még 2002-ben találkoztak egy stokholmi „gyúrdában”. A fekvenyomó padon szorgoskodó Daniel Westling most 35 éves, egy vidéki falucskából származik (azon se lepődnénk meg, ha egy szegény cipész legkisebb fia lenne, aki apja portékájával indult szerencsét próbálni Stokholmba, ám útközben találkozott egy jótevő fenyőbútorral, aki fitness edzővé varázsolta).

Az első találkozás óta, a „cipészfiú” komoly designváltoztatásokon esett át. Westling levágatta hosszú, fekete haját, eltűnt a sildes-satyó, ma már inkább üzletemberesen mozog, amolyant Sóbert Norbisan. Nem tudjuk, ezért hányszor kellett össze s vissza rakni a már korábban említett varázslatos fenyőbútort, ám az ifjú jelenleg három fitness-terem boldog tulajdonosa.

Westling megszólítása hamarosan már ’Dániel herceg, a västergötlandi hercegség ura’ lesz. A jelenlegi svéd király is a pórnéppel szűrte össze egykor a levet, ami azért lehetséges, mert a liberális svéd királyi házban már semmi sem számít, csak a szerelem, ami úgy látszik jó hatással van a nemzeti hangulatra. Több szerelem kellene a magyar politikába is. Az ország vezetői csinosak, beszélni nem tudnak, zsíros hozományuk van, mindemellett rájuk férne egy kis futás. A nép nyűgös és elkeseredett, most már nekünk is járna egy parányi vigadalom…
Forrás: HírExtra / TIMES Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását