2024. május 2. - Zsigmond

Iskolákban tanítják Boros-Bochkor hülyeségeit!

A Boros-Bochkor duó agymenését már iskolában is tanítják! A Sláger rádió műsorvezetőit ráadásul díszpolgárrá akarják avatni a felvidéki Tornalja városában. De mit szólnak a megtiszteltetéshez a főszereplők?
2009. február 13. péntek 14:59 - Hírextra
Azon persze nem lehet meglepődni, hogy a Boros Lajos, Bochkor Gábor és Voga proceszor hármasa határainkon túl is népszerű. Tegnap például élő adásban kereste meg őket a már említett szlovákiai város polgármestere, aki ragaszkodik ahhoz, hogy a három műsorvezető díszpolgári minőségében tisztelje meg városukat.

Sőt azt is elmondta a polgármester, hogy a három rádiós tananyag azokban az iskolákban , ahol ő maga is tanít.

- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy határon túli város szívesen látna díszpolgárai körében – mondta el a Napi Ásznak Boros Lajos. – Mi tagadás, meglepett ez a gesztus, de természetesen ha hivatalosan is felkérnek, örömmel veszek részt az avatáson. Bár nem igazán tudom, hogy egy díszpolgárnak mik a feladatai, de örömmel állok elébe - tette még hozzá a rádiós.

A végén még kiderül, hogy a határokon túl népszerűbbek, mint kis országukban. Persze Magyarországon egyelőre még nem is csináltak belőlük tananyagot…
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását