2024. május 23. - Dezső

Zuschlag délután folytatja

Zuschlag János szerda délután folytatja vallomását az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper tárgyalásán Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.
2009. február 11. szerda 13:10 - Hírextra
Fodor Endre tanácsvezető bíró a hosszabb szünet elrendelése előtt közölte: délután azt igyekeznek tisztázni, hogy az ügyben szereplő melyik számla, illetve egyesület fiktív.

A bíró jelezte, hogy Zuschlag János meghallgatása várhatóan több napot vesz majd igénybe.
A tárgyalás délelőtti részében Zuschlag János, akit felbujtóként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolnak, előrebocsátotta: három témában nem kíván nyilatkozni.

Ezek közül kettő az esetleges rendőri kapcsolatok, illetve a telefonlehallgatások témája, melyben a Központi Nyomozó Főügyészség is vizsgálódott. Erről ugyanis - mondta Zuschlag - államtitoksértés nélkül nem tud beszélni. Nem részletezi ezen kívül, hogy kinek milyen szerepe volt a pályázati döntéshozatalban - tette hozzá az egykori szocialista képviselő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását