2024. május 4. - Mónika, Flórián

Zuschlag vallomást fog tenni

Várhatóan vallomást tesz Zuschlag János az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper szerdán folytatódó tárgyalásán - értesült az MTI. Emellett a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kiderülhet az is, hogy beidézik-e tanúnak a magyar politikai elit néhány
2009. február 10. kedd 19:41 - Hírextra
A két hónapos "téli szünet" után a tárgyalóterembe visszatérő Zuschlag János szerdán vallomást tesz - értesült több forrásból az MTI. Időközben ezt a tényt Kovács M. Gábor, Zuschlag védője a Blikk című bulvárlapnak megerősítette.

Sándor László védőügyvéd a legutóbbi tárgyaláson kezdeményezte Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Dávid Ibolya, Fodor Gábor, Deutsch Tamás, Jánosi György, Göncz Kinga, és Demszky Gábor tanúkénti meghallgatását. Dr. Fodor Endre tanácsvezető bíró feltehetően szerdán közli majd az ügyvéddel, hogy helyt ad-e az indítványának.

Zuschlag Jánost különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolják mint felbújtót. A kiskunhalasi MSZP-szervezetből az országgyűlési képviselőségig jutott Zuschlag János lassan másfél éve, pontosan 2007. szeptember 21. óta van előzetes letartóztatásban.

Ügyében egy rutinellenőrzés után indult a nyomozás, melynek eredményeként 2005-ben a Kiskunhalasi Városi Ügyészség indított vizsgálatot a számviteli fegyelem megsértésének alapos gyanújával, több civil szervezet pályázatokon nyert támogatásainak felhasználása miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bocs
2009. február 10. 23:05
Megkapta a parancsot?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását