2024. május 20. - Bernát, Felícia

Madonna fiatal spanyol bikával kavar!

Madonna már nem mai csirke, mégis annak akar tűnni. Hogy ennek milyen pszichológiai defektjei vannak, azt most inkább ne firtassuk, de az biztos, hogy ez szépségműtétekkel, sminkek tonnáival, no meg egy nála majd háromszor fiatalabb modellel jár.
2009. február 11. szerda 13:59 - Pásztor Balázs
Természetesen a popdíva mindent tagad, de ez nem meglepő. Elvégre akkor mindenki kitalálhatná, hogy az ifjú modell csak pályája miatt megy bele a kapcsolatba, míg Madonna fiatalsága illúzióját próbálja fenntartani. Erre persze találtak megfelelő kifogásokat, de az eset így is több mint gyanús.

Az elképesztően sármos és beképzelt Jesus Luz férfimodell, kora 22 esztendő, farok méretét meg inkább a dívától kérdezzük. Eddig párszáz dollárokért állt a kamera elé, de amióta Madonnával lóg, már ezreket is elkér, és ügynökét is lecserélte. A pletyka-botrány azután robbant ki, hogy a W. magazinban heves csókokat váltottak - állítólag csak a híres fotográfus, Steven Klein kedvéért.

Az eset azért is gyanús, mivel Jesus egyre többet van Madonnával: elkíséri a turnékra, és New Yorkban is rajtakapták őket párszor. Persze Madonna szerint ő csak felkarolt egy tehetséges fiatalt, de persze ebben nincs benne az, hogy esténként fiatal nem dönti ágynak viszonzásul a sokak szerin már kivénhedt énekesnőt. Vajon hány éves koráig „hódíthat” még Madonna?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását