2024. április 29. - Péter

Joshi Barat Mónikával harcol

Már kétszer annyian kíváncsiak Joshi Bharat délutáni műsorára, mint a Mónika Show-ra. Joshi elégedett, de továbbra is szerény marad. Viszont Mónika sem esik kétségbe, mert eddig minden riválisát sikerült kiütnie.
2009. február 11. szerda 05:29 - Hírextra
A TV2 évek óta próbálkozik

Az RTL Klubon 2001 tavaszán indult Mónika Show-nak ez év február elejéig töretlen volt a népszerűsége, nem akadt riválisa a délutáni műsorsávban. A másik nagy országos kereskedelmi televízió, a TV2 régóta dolgozott azon, hogy túlszárnyalja a kibeszélőshow nézettségét. A feladattal az évek során eddig Konta Barbarát, Jakupcsek Gabriellát és Liptai Claudiát bízták meg, akik egytől-egyik elvéreztek a nézőkért folyó harcban.

A tények

Az indiai sorselemző műsora múlt hét kedden a teljes lakosság körében 34,2 százalékos nézettséget ért el, ezzel szemben a Mónikashow csupán 20,2 százalékra volt képes. Szerdán a fölény még határozottabbá vált: Joshi Bharat nézettsége 36,7 százalék, míg a Mónikashow- é csupán 18,3 százalék volt. Csütörtökön tovább folytatódott a tendencia: Joshi 34,4 százalékot, Mónika pedig 17,3 százalékot teljesített. A pénteki győzelem is magabiztos fölényt mutat: Joshi 35,3 százalékkal nyert Mónika 19,0 százalékával szemben.

Ezen adatok alapján sokan már végleges trónfosztásról beszélnek, azonban az 1500. adásra készülő Mónika Show főszerkesztője, Selmeczi Viktória szerint ezt még korai lenne kijelenteni.

„Ez lesz a konkurencia huszonkettedik próbálkozása, hogy megverje a Mónika Show- t. Mi annyiban változtatunk: erősítjük a történeteinket, hogy minél izgalmasabb sztorikkal tudjunk a nézőknek kedveskedni.” - nyilatkozta Selmeczi egy bulvárújságnak.

A siker titka

Az indiai származású Joshi Bharat 28 évvel ezelőtt ösztöndíjjal jött a Bábszínházba, ahol sokáig színészként dolgozott. Közben elvégezte a közgazdasági egyetemet, majd ezoterikát tanult és később tanított is. Sok éve foglalkozik sorselemzéssel, aminek a kapcsán már számtalanszor adódott lehetősége a médiában szerepelni.

„A mi célunk, hogy megoldjuk a problémát. Ehhez azonban meg kell győzni a személyt, hogy a saját maga által generált bajt neki kell megoldani, és nem hóhér az egész világ. Ez a műsor nem olyan, hogy föltüzel valakit, aztán otthagyja. Végigköveti minden apró kis részletét az illető életének, és ha meglátjuk, hogy hazudik önmagának, akkor keményen rászólunk, de nem helyezzük magunkat a másik ember fölé. Úgy nem lehet segíteni, hogy a lába elé fekszem.” – árulta el a siker titkát nemrégiben Joshi.
Forrás: HE, Blikk, index
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását