2024. április 28. - Valéria

Megdöbbentő! Apja miatt lett alkoholista Charlie Sheen

A botránykönyvek általában semmi másra nem jók, minthogy tovább növeljék egy adott személy hírnevét és negatív megítélését, ám ezúttal talán egy ténylegesen sötét titokra is fény derült: Martin Sheen terrorban tartotta a családját, és élvezettel verte a g
2009. február 8. vasárnap 04:13 - Hírextra
A sötét titkok előbb-utóbb kiszivárognak. A könyv sok vallomást tartalmaz az idős apától: Martin erősen ivott, drogozott, és amikor ezek miatt elvesztette az önuralmát, akkor gyakran ütött is. Természetesen ez a fajta magatartás nem tett jót a család életnek, viselkedésének elszenvedői a mai napig magukon viselik a terror nyomait.

Nagyon sokszor vertem össze a gyerekeimet, és érzelmileg is kőkeményen bántam velük. Egyszer Charlie fiam belopódzott hozzánk az éjszaka, és mikor felébredtem, úgy ahogy voltam, meztelenül, kiugrottam az ágyból, és üvöltöttem, Istent és embert sem tisztelve. Akkora pofont adtam neki, hogy a falnak vágódott – számol be könyvében részletesen a sztárszülő.

Bár azt hihetnénk hogy a rossz példa miatt mi a fúik helyében sosem nyúlnánk ilyen dolgokhoz, de mint tudjuk az emberi elme érthetetlen. Legismertebb fia, Charlie Sheen például ezért lehetett szintén szenvedélybeteg: ő is alkohol és drogproblémákkal küzd.

„Szívesen kitörölném az életemből ezt a fejezetet. Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy ezt tettem a gyerekeimmel. Örökké vezekelni fogok a múltam miatt, és ezt meg is érdemlem”- ostorozza magát Martin. A kérdés az, hogy Charlie képes-e megbocsájtani,
Forrás: Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását