2024. április 27. - Zita

A legszexibb férfitípusok

Minden nőnek létezik a képzeletében egy olyan álom férfi, akinek bármikor igent tudna mondani, de vannak olyan férfi kategóriák, akik igen nagy női rajongótáborral büszkélkedhetnek.
2009. február 7. szombat 17:59 - Kővári Adrienn
A szexi szépfiú, az örök kedvenc

A magas, napbarnított, barna szemű és zselézett hajú férfiak, akik már a nézésükkel lefektetik a gyengébbik nemet: sok nő fordul meg az ilyen férfiak után, vagy az ágyukban. Izmos testük, amire vétek ruhát húzni – a legtöbb nő szereti ezt a típust, nem hiába sikongattak sokan a Halálfutam (Death Race) azon jelenetein a moziban, amikor Jason Statham félmeztelenül járkál fel-alá. Ez a férfitípus viszont sokszor testi adottságain kívül mással nem tud jeleskedni, ritka az, ha a jó test kedvességgel, és még ésszel is párosul, de hát nem is ezért szeretjük őket. Ha mégis akad egy-egy ritka példány, azok nagyrészt foglaltak, vagy a világ megmentésén kívül másra már nem marad idejük. Azért akad még olyan nő a mai világban, aki fennhangon kiabálja bele az éjszakába, hogy „Nem akarok Brad Pittel lefeküdni!”.

Az okos férfiak, akik az eszükkel hódítanak

Sok nőnek fontosabb a külsőnél a belső, hiszen egy intelligens nő nem feltétlenül szeretne egy nála kevésbé művelt, finoman szólva hülye férfival járni. Nem is muszáj ennek a típusnak mindenhez értenie, az is elég, ha egy témában jártas, de abban nagyon, mert akkor a nő képes felnézni rá. Ezért van az, hogy az okos férfiak előnyben részesülnek, főleg, ha komolyabb kapcsolatról van szó. Persze, azért a tudálékos okostojásokat senki sem szereti, de az tény, hogy az okos férfiak a legkelendőbben a piacon.

A lúzer pasik

Akárki, akármit is mond, igenis szeretjük, legalábbis a nők egy része kedveli a lúzer férfiakat. Nem feltétlenül azért, mert uralkodni akarunk rajtuk, hanem egyszerűen aranyosak esetlenségükkel. Azért a férfi ne űber lúzer legyen, az senkinek sem jön be, de ha kicsit bátortalan, vagy túl vézna, és még alacsony is, esetleg képregényeket is olvas, eséllyel pályázik a női szívekre. Ez is, mint minden kategória, a nők egy részére jellemző, nem mindenki kedveli őket, de azért 4-ből, 2 lánynak tuti, hogy bejönnek az ilyen, első hallásra nem éppen közkedvelt férfiak.

A tapasztalt, ”sok mindent megéltem” férfi

Szinte minden nő gondolt már arra, hogy milyen lenne összejönni egy idősebb férfival, mi lenne, ha aznap este Hugh Laurie-val feküdne egy ágyban az aznap esti Dr. House után. A deresedő hajnak, a tapasztalt férfi szempárnak kevesen tudnak ellenállni. Hiszen ott a magabiztosság, az élettapasztalat, ami sok mindennel felér, és ha ehhez még ész is párosul, vagy esetleg egy művészről van szó, akkor a férfinak nyert ügye van, sosem lesz üres az ágya, még akkor sem, ha kicsit sántít.

A rosszfiú

Ezzel a kategóriával, sokszor meggyűlik a nők baja. Nem tudunk ellenállni nekik, de közben boldogok sem vagyunk velünk, mégis mindig visszasírjuk őket. A férfi lehet akció sztár, gengszter, vagy csak egy egyszerű falusi gyerek, akinek mindig más nő csüng a karján, mégis olyan sármmal rendelkeznek, ami ellenállhatatlanná teszi őket. A nők, de a férfiak is, mindig vonzódtak az olyan felé, ami nem lehet az övék, amit nem kaphatnak meg. Hát, ez a férfitípus pont ilyen.

A nőies ázsiai férfiak

Az a kategória a perverzió határát súrolja, hiszen ki az, aki a nőies férfiakra bukik? Ha logikusan belegondolunk a metroszexuálisoknak is vannak barátnőik, tehát akadhatnak olyan nők, akiknek bejön a "férfi vagyok, lánynak nézik ki, de nem vagyok meleg" férfi típus is. Vagy - ahogy Kirk Lazarus mondja a Trópusi Viharban - „Hébe-hóba mindenki homár!”, de mégis heterók vagyunk, és a nők is szeretnek minket.

Okosságok, amikért nem álltam sorba

Mindezek ellenére nem minden a csinos, hangzatos kategória, a nők legnagyobb része ettől még nem fog hátast dobni. A külső legalább ugyanennyire fontos, és a belsővel összhangban kell lennie.

A nőknek az a legszexibb, ha egy férfi ápolt, nem minden szava káromkodás, lehet vele beszélgetni, és még ért is valamihez. Legyen humora, még ha sajátságos is, ha nem is minden nőnek, de valakinek biztos, hogy tetszeni fog.

Kivételek azért itt is vannak. Sok olyan nő akad, aki először a tetszetős hátteret nézni meg (autó, lakás, pénztárca), s csak utána a belsőt, külsőt, de, ha a háttér kecsegtető ajánlatokat hordoz magában, akkor a másik két tulajdonság teljesen elhanyagolható ezeknek a nőknek a szemében.

Végszónak csak annyit írnék, hogy szépek, és jók ezek a kategóriák, de mégis csak kategóriák, hiányzik belőlük az egyéniség, az, amiért igazán oda vannak a nők a férfiakért, s ami alapján választanak. Ebből kiindulva nem mérvadóak, hiszen egy embert nem egy darab jelzővel lehet jellemezni, de azért játszani nagyon vicces ezekkel a sztereotípiákkal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását