2024. május 16. - Mózes, Botond

Megdöbbentő! Tizenhat évesen lett fiúból gyönyörű lány – Képekkel

Tizenhat éves korára teljes mértékben nővé operáltak egy eredetileg fiúnak született kiskorút. A popszakmában időközben befutott tinédzser roppant elégedett külsejével. Lehet, hogy a kettő összefügg?
2009. február 6. péntek 14:19 - Pásztor Balázs
Egyes országok morális és etikai értékrendje meglepő mértékben különbözhet a másikétól, még akkor is, ha egy kontinensen, egymástól egy csupán egy kiadósabb köpésre vannak. Nálunk Terry Black örökbefogadása a sátán manifesztációjával volt egyenlő, Németországban pedig még a társadalombiztosítás is fedezi egy tini azon álmát, hogy férfiből nő lehessen. Igaz a minőségi munkát is meg kell nézni: hasonlítsuk csak össze Terryt és a kis Tim… akarom mondani Kimet!



Az eredetileg Timnek keresztelt, de most már teljes és hivatalos nevén Kim Petras szülei nem nagyon lepődtek meg a műtéten, elvégre gyermekük már két éves kora óta lányként viselkedett, és magára is úgy tekintett. „Minden megváltozott bennem és körülöttem. Azt veszek fel, amit akarok, úgy mehetek a strandra, ahogy szeretnék” - mondta Kim, aki elmondása szerint azóta boldog, amióta teljesen átalakult. A műtétet végző Dr. Bernd Meyenburg szerint a tini képes volt felelős döntést hozni.

Azonban nem biztos, hogy az ifjú lány/úr gyerekkori álmát látjuk megvalósulni, lehet hogy „csupán” egy egyre extrémebb formákat öltő hírnévnövelési fogásról van szó - ami sajnos nem lenne idegen a popszakmától. Elvégre pár évvel ezelőtt két hölgyemény leszbikusnak adta ki magát, amitől nyomban világsztárok is lettek (egy öves állat nevét össze-mozaikszavazva), így könnyen elképzelhető, hogy most valaki a nemváltással kívánja magát beleírni a zene világkönyvébe. Minden estre az első dala, a Last Forever hatalmas siker lett. Kíváncsiak lennénk, műtét nélkül mekkora lett volna.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását