2024. május 12. - Pongrác

Most a szoci polgármester "cigányozott"

A Pa-Dö-Dő együttes és Caramel énekes kinézetén és származásán viccelődött az újbudai önkormányzat testületi ülésén Molnár Gyula szocialista polgármester - olvasható a csütörtöki Magyar Hírlapban.
2009. február 5. csütörtök 06:55 - Hírextra
A lap ismertetése szerint Schneller Domokos (Fidesz) elmondta: arról érdeklődött a kerület vezetőjénél, hogy a különböző rendezvényekre kifizetett sztárgázsik 42 millió forintos összegét nem lett volna-e jobb a beázó iskolaépületek tetőinek megjavítására fordítani, és példaként hozott fel néhány popelőadót, aki a kerületben lépett fel.

Molnár Gyula azzal riposztozott, hogy felkéri munkatársait, olyan rendezvényeket szervezzenek ezek után, amelyekre nem elhízott és cigány művészeket hívnak meg. A lap forrásai azt állítják, hogy a baloldalról és az alpolgármesterek közül is többen nevettek Molnár "poénján". Schneller elmondta, azonnal visszautasította ezt a hangot, mivel a polgármester nem bélyegezhet meg senkit etnikai hovatartozás és a testsúlya alapján.

Szőke László, az Újbudai Városszépítő Egylet képviselője az ülésen ugyancsak bírálta a polgármester szavait, erre Molnár Gyula elnézést kért - ismerteti a Magyar Hírlap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

uzi956
2009. február 5. 08:38
Most mit teszel draskovics ? Zéró tolarencia ? Ha neki szabad ,másoknak is ! Sza...ban vagy gyáva kétszinű ? Most bizonyits !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását