2024. május 8. - Mihály

Átverés? Mary Zsuzsi lányára hajt újdonsült kedvese?

Igencsak megdöbbentő ez a lángoló szerelem Mary Zsuzsi (61) és Kis Tamás (21) között. Halálig tartó szerelem, anyakomplexus vagy esetleg a fiatal Don Quijote Mary Zsuzsi lányára, Sandy-ra hajt? Nézzünk a dolgok mögé.
2009. február 2. hétfő 11:59 - Hírextra
Mary Zsuzsi annyira komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, hogy Tamást már a gyerekeinek is bemutatta. Dennis (21) és Sandy (19) állítólag megkedvelték anyjuk szerelmét, igaz ezt csak a pártól tudjuk. Zsuzsi számára nagyon fontos az, hogy gyerekei is elfogadják az új családfőt.

Már-már a hollywoodi filmek világába illő az elképesztő páros szerelme. Mary Zsuzsi azt mondta, hogy: „Senki nem választhat el bennünket egymástól… mindenki észrevette, hogy amióta megismerkedtem Tamással, és egymásba szerettünk újra kiegyensúlyozott és vidám vagyok, visszatért az életkedvem… mivel egy helyen élek két legkisebb gyerekemmel, nem akartam kellemetlen szituációt, hogy egyszer csak Tamás megy velük szembe, és ők azt sem tudják, hogy kicsoda. Dennis és Sandy már csak azért is kedveli Tomit, mert látják, hogy kivirultam”.

Tamás is örül annak, hogy a gyerekek szeretik őt. Gyerekek? Ő is a gyereke lehetne Zsuzsinak. Akárhogy is nézzük, ez a történet sántít egy kicsit. A magyar énekesnő – aki az ifjonc szüzességét is elvette – hisz kettejük szerelmében, csak nehogy hoppon maradjon. Félő ugyanis, hogy a „beavatott” férfiasságán felbuzdulva új hölgy felé néz, és ha már bekerült a családba, akkor miért ne kezdjen Zsuzsi lányával Sandy-val.

De az is benne lehet a dologban, hogy Tominak nem volt gyerekszobája, ezért hiányzott neki a kedves anyai gondoskodás, melyet most vágyaival sző át.

De maradjunk a realitások talaján. Tamás azt mondta, hogy eddig azért nem bújt ágyba még senkivel, mert őt úriembernek nevelték, aki csak azzal van együtt, akibe szerelmes. Ennél szebb szerelmi vallomást, hölgyeim senkinek sem kívánok!
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását