2024. május 16. - Mózes, Botond

Gyurcsány ideges

Rendkívül aggasztónak nevezte a 300 forint körüli euróárfolyamot a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc a rendkívüli, kibővített kormányülés után azt mondta: a magas árfolyamnak messze ható következményei lehetnek, hiszen a devizahitelesek törlesztő részletei
2009. február 1. vasárnap 17:55 - Hírextra
Emlékeztetett arra: holnap egyeztet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Bankszövetség vezetőivel, szerdán pedig a kormány tárgyal arról, miként lehet segíteni a bajba jutott devizahiteleseken.

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: mielőbb be kell vezetni az eurót Magyarországon. Hozzátette: a következő hónapokban széles körű egyeztetést folytatnak a kérdésben, majd legkésőbb szeptember 30-ig elkészülhet a monetáris csatlakozás magyarországi forgatókönyve.
Forrás: InfoRadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

vargaanna48
2009. február 1. 22:06
Hát a szívem szakad meg ezért az emberért!Hirtelen ennyire törődik a sorsunkkal, elképesztő!Majd megkérem ha már ennyire empatikus, fizesse a banki részletemet is. Mert azért azt remélem senki sem hiszi, hogy akkora bajban vannak ezek a szemét bankok?! Hiszen itt nem az volt, van mint az USA-ban, itt még az újra oltási bizonyítványodat is be kell mutatni ha kölcsönt szeretnél felvenni. Amúgy- gondolom mindenki tudja - a bank velünk fizetteti meg azok tartozását is akik nem hajlandóak törleszteni az adóságukat. Miből származik ez a hatalmas nyereség?! Ők hol vállalnak kockázatot? A mindenkori hatalom meg asszisztál nekik. Na, meg rohadt jó lesz ám ha nálunk is EU lesz a fizetőeszköz, remélem tudjátok ,hogy ezt a sz.rt lehet még sz.rabbá tenni!
Én kisöpörném az egész bagázst nem csak az Országházból, de még az országból is!!!A történet már régóta nem rólunk szól, hanem az Ő hatalmi harcukról. Pedig aztán loptak már épp eleget, mindegyiknek -nem háza- birodalma van, de még ez sem elég!!! Akkor mi ez ha nem népirtás?
Na erről ennyit!
atti62
2009. február 1. 21:21
Szegény,- piszokul sajnálom az álmatlan éjszakái miatt:
Nagyon jó lenne ha az egész bagázs úgy ahogy van eltünne a politika palettájáról,-igaz mi küldtük oda őket,de sajnos rossz lóra tettünk. A zsebük már tele van. Meddig van bőr a pofájukon rabolni a kis embereket. A marha nagy rendszerváltás csak arra volt jó, hogy a mai hatalom ellopja azt a kaveset is amit apáink és jó magunk összegüriztünk.
Ha egy kicsit is tudnának "ember"-ként gondolkodni,- akkor lesütött szemmel elhúznának a jó büdös francba és beérnék azzal amit eddig összeharácsoltak. Nincs már mit odaadni,-esetleg az életünket, bár azt is kezdik elvenni. Lásdd az egészségügy mai helyzetét.
Végezetűl csak annyit, hogy elég volt!!!!!!!!!
lovo52
2009. február 1. 19:21
Méghogy ideges? Mitől. Nem tudja, hogy hazavágta a forintot? Igaz a munka dandárja csak most jön! Vegezni kell az euroval is!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását