2024. május 20. - Bernát, Felícia

Vigyázat Uraim! Ezek a nők átvernek minket!

Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok nemcsak a Föld egyik legszebb, de egyben legravaszabb élőlényei. Legújabban kiagyalt trükkjük is ezt a gondolatot erősíti. Hiszékeny férfiakat csapnak be, akik csak némi melegségre – netán még többre – vá
2009. január 28. szerda 14:59 - Hírextra
Az internetes társkeresők azóta számítanak a világ legnagyobb átverésének mióta kitalálták őket. A bennfentesek pontosan tudják, hogy az ott megjelenő információk nagy többsége hazugság. Viccből vagy rosszindulatból töltik fel őket. A társra vágyó embernél persze nincsen hiszékenyebb. Ezt használják ki pénzéhes leánykák.

A legújabb módszerük, hogy a társkereső oldalán lévő hirdetésekbe pajzán szavakat csempésznek modern amazonjaink, ezzel korbácsolva fel a magányos urak kitörni készülő szenvedélyét. Miután a repeső férfiú belevergődött az ügyesen szőtt hálóba, (értsd: felvették a kapcsolatot és innen már nincs visszaút) a hölgyemény emailban kéri meg a kedvesének hazudott szegény párát, hogy ugyan vegyen már neki egy mobiltelefon feltöltőkártyát.

Innentől a dolog rém egyszerű. A hölgyemény megkéri szerelmes szemektől megvakult áldozatát, hogy a kártya azonosítószámát küldje el neki. Így a pénzsóvár boszorka feltöltheti vele saját telefonját. Az ígéret szerint azért, hogy még többet cseveghessenek - most már élőben.

A kellő helyre beszúrt utalások különféle szexuális szolgáltatásra, vagy a gerjedelmet fokozó bugó hangra és izgató szavakra megteszik a hatásukat. A megszédült bikák rohannak a trafikhoz és már nyílik is a pénztárca.

Szandra társkereső hirdetése:
Szia! Igaz, hogy még nem ismerjük egymást, de valahol el kell kezdeni mivel a társkereső pont erre van kitalálva. Ha szimpatikusnak tartasz és van kedved ismerkedni velem kérlek válaszolj az email címemre. Talán éppen egymást keressük! Néhány levélváltás után pedig: A benzinkúton is kapsz feltöltőkártyát édes! Az azonosítószámát küldd el. Ha megvan hívlak, és innen folytatjuk szóban! Puszika addig is, ahová csak szeretnéd!

Ha egy ilyen leányzó egy nap csak három kártyát kap ajándékba, már 300 ezer forint körüli havi jövedelemre tehet szert. Mert ne gondoljuk azt, hogy ezek után bármikor is keresné a csapdába lökött szerencsétlent. Ugyan. És azt se gondoljuk, hogy ezt a komoly összeget telefonján lebeszéli. A feketepiacon szépen eladja, és máris konkrét haszonra tehet szert.

Ügyes – mondhatjuk erre. Szóval uraim, csak okosan. Ne menjünk mindig a harmadik lábunk után. Vagy legalábbis okosan kövessük férfiúi vágyainkat és néha hallgassuk meg a kisördögöt is, aki ilyenkor a fülünkbe suttog. Igaza lesz.
Forrás: Hírextra/bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását