2024. május 19. - Ivó, Milán

Oltári ciki: Brad Pitt lehúzott sliccel sokkolt

Egy sztár, aki még soha nem követett el bakikat! Egy sztár, aki még akkor is vonzó ha hibázik! Brad Pitt botránya a párizsi Hotel Bristol szállodában történt. A parádézó hírességek is találhatják magukat igen kellemetlen helyzetben.
2009. január 28. szerda 15:59 - Hírextra
A sármőr, Brad Pitt lehúzott sliccel még szexisebb! A jóképű színész legújabb filmje bemutatóján Párizsban kedvesével, Angelina Jolie-val jelent meg. A színész a Hotel Bristolban rendezett gálaesten sportos, laza öltözékben villogott. Szürke sapkát, fekete zipp-záras kardigánt és egy sötétkék farmert viselt. A lezserség viszont annyira jól „sikerült”, hogy a kameráknak nadrágja alól kibukkanó alsónadrágját is megmutatta.

Az viszont tény, hogy a pár ezt a botrányos helyzetet a sztárokhoz méltó hidegvérrel és remek színészi teljesítménnyel kezelte. Mindketten úgy tettek, mintha semmi sem történt volna, tovább mosolyogtak a villogó vakuk kereszttüzében. Persze az is lehet, hogy egyszerűen senki nem vette észre ezt a kínos helyzetet. Gondoljunk csak bele, mi cikisebb: egy lehúzott sliccű Brad Pitt ,vagy egy zavarba esett, zipp-zárját felhúzó Brad Pitt?

A divatdiktátorok tanulhatnának Brad-től! Ki tudja, talán még egyszer ez is divat lehet, végül is ezzel az új mániával sok minden egyszerűbben menne!

A Benjamin Button különös élete című film egyébként a legtöbb Oscar-jelölést kapta, szám szerint 13-at, közte a legjobb filmnek, rendezőnek, férfi főszereplőnek (Brad Pitt), női mellékszereplőnek (Taraji P. Henson), adaptált forgatókönyvnek és operatőrnek járót is. Az Amerikai Filmakadémia csütörtökön hozta nyilvánosságra a legrangosabbnak tartott filmes elismerésért indulók névsorát.

A film főhőse Bejamin Button (Brad Pitt) aki érdekes körülmények között született - és még érdekesebb életutat jár be. Segítő kezek későbbi nevelőszülei küszöbére helyezik az árva gyerek pólyáját. A csavar dologban csak annyi, hogy a kisfiú egy 80 éves öregember. Talán rémálmainkban láttunk ilyet. Őszen, kopaszon, meggörnyedve jár iskolába, ám ahogy telik az idő, úgy fiatalodik meg a kicsiny agg. Izmossá, mosolygóssá válik, az évek során, ugyanis számára visszafelé járnak az órák. Egyetlenegy barátja egy a kislány, aki meglátja a koravén ifjúban a lehetetlen szépségét - és kitart mellette élete végéig.
Forrás: zimbo.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását