2024. május 18. - Erik, Alexandra

Amnesztia a drukkereknek

A tavaszi szezontól ismét látogathatják a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának bajnoki mérkőzéseit azok drukkerek, akiket a vezetőség a klub szabályzata miatt korábban kitiltott a Bozsik Stadionban.
2009. január 27. kedd 18:53 - Hírextra
"Szurkolói kérésre ez egy jubileumi intézkedés, ugyanakkor hangsúlyoznom kell, semmi sem változott, a magukról megfeledkezett emberekkel szemben szankciókat fogunk alkalmazni" - nyilatkozta az MTI-nek George F. Hemingway, a klub többségi tulajdonosa.

"A 2009/2010-es szezonban ünnepli a Budapest Honvéd 100 éves fennállását. Úgy gondoljuk, hogy a Honvéd család minden tagja felelősséget érez az iránt, hogy a jubileumi év a legjobb hangulatban, magas színvonalon, rendbontás nélkül, az összes futballrajongó részvételével teljen el" - olvasható a klub közleményében.

A piros-feketéknél már jó ideje fő cél, hogy igazi családi programmá tegyék a futballmérkőzéseket, így az elmúlt időszakban több olyan drukkert is kitiltottak a Bozsik Stadionból, akik viselkedésükkel megzavarták a rendet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását