2024. május 16. - Mózes, Botond

Felfüggesztett börtön a dobálózó szurkolónak

Felfüggesztette a lovas rendőröket dobáló debreceni futballszurkoló börtönbüntetését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság Nyíregyházán kedden - ismertette a jogerős ítéletet a bírósági szóvivő az MTI-vel.
2009. január 27. kedd 16:15 - Hírextra
A szurkolót, aki még a 2007. szeptember 22-én lejátszott Nyíregyháza-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt társaival együtt dobálta a lovas rendőröket, első fokon egy év börtönbüntetésre ítélték - mondta Nyakó Zsuzsanna.

A szabolcsi bíróság elnökhelyettesének tájékoztatása szerint a másodfokon eljáró megyei bíróság két évre felfüggesztette a börtönbüntetés végrehajtását, s a határozat jogerős.

Az indoklás alapján a szurkoló tette, az, hogy sörösüveget dobott az egyik lovas rendőr elé a földre, kísérletnek minősül, s ez enyhébben büntetendő a befejezett bűncselekménynél.

A börtönbüntetés felfüggesztésénél enyhítő körülményként értékelte a bíróság azt is, hogy az elítélt büntetlen előéletű, illetve megbánta tettét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását