2024. május 11. - Ferenc

A Fidesz győzött

Érvénytelen a ferencvárosi időközi választás első fordulója, miután vasárnap este hét óráig nem jelent meg az urnák előtt a választójogosultak fele. A szavazókörökből érkező, eddig feldolgozott adatok szerint a legtöbb szavazatot a Fidesz-KDNP jelöltje, B
2009. január 11. vasárnap 20:44 - Hírextra
A főváros 12-es számú országgyűlési egyéni választókerületének szavazóköreiben mindössze minden negyedik választó jelent meg. Az érvényességhez 50 százalékos részvétel kellett volna, így a két hét múlva tartandó második fordulóban újra indulhat mind a hat jelölt.
Valamennyi (37) szavazókör összesítése után a legtöbb szavazatot, 4.697-et Bácskai János, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta. Második az MSZP jelöltje, Bánsághi Tamás lett 1.850 szavazattal, míg a harmadik a Jobbik jelöltje, Szegedi Csanád lett 681 vokssal. Negyedik lett az SZDSZ jelöltje, John Emese 419 szavazattal, ötödik Várady Tibor, a Humanista Párt jelöltje 295 vokssal, míg Paulik Péter, a Magyar Kommunista Munkáspárt jelöltje 63 szavazatot kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását