2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Amy Winehouse drogos, tesz a a bírósági ítéletre

Amy Winehouse brit énekesnő, aki nemcsak szakmai képességeivel, hanem magánéletével is nagy feltűnést kelt, nem fellebbez az ellene felhozott kábítószer-birtoklási váddal szemben, hanem elfogadja a büntetést. Az énekesnőnél még 2007 októberében Norvégiába
2009. január 7. szerda 12:37 - Hírextra
Winehouse ügyvédje szerint az ötszörös Grammy-díjas rhytm and blues énekesnő hajlandó kifizetni a norvég bíróság 3000 koronás (85 ezer forint) pénzbüntetését, amelyet a nála és férjénél talált 7 gramm marihuána birtoklásáért szabott ki a bíróság a skandináv országban. Akkor óvadék ellenében távozhatott Norvégiából, azzal, hogy a tárgyaláson személyesen meg kell majd jelennie.

Az énekesnő fellebbezett az ítélet ellen, mert szerinte a rendőrség csalással bírta rá őt a beismerő vallomásra. Az ügyvéd kedden elmondta, hogy Winehouse-szal együtt gondosan áttanulmányozták a január 12-re kitűzött tárgyalás vádiratát, s ezután döntött védence a fellebbezés visszavonásáról.

Amy Winehouse-nak a kábítószerügyei miatt számos egészségi és jogi problémája volt a múlt évben. Az amerikai hatóságok tavaly februárban megtagadták tőle a beutazóvízumot a Grammy-gálára, amelyen öt kategóriában kapott elismerést. Alkohol- és kábítószer-függőséggel kapcsolatos egészségi problémák miatt többször kezelték kórházban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását