2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ma este minden eldől!

Király Viktor vagy Fekete Dávid – ez a fő kérdés a Megasztár negyedik szériájának döntője előtt. A két finalista szombat este összecsap, előtte azonban íme egy kis esélylatolgató: a két énekes őszintén beszélt az esélyekről.
2008. december 20. szombat 10:20 - hírextra
Kis túlzással erre vártak a Megasztár rajongói egész évben: végre kiderül, ki is az új Mega. A kis közönség kedvenc, Fekete Dávid és a szintén nagyon népszerű Király Viktor persze egyaránt kifejtette, hogy szombat este bármi megtörténhet, de nehezen tudják leplezni: csalódottak lennének, ha nem ők nyernének.

"A legtöbbet én hoztam ki magamból"

- Tisztában vagyok vele, hogy Király Viktor a képzettebb énekes kettőnk közül – árulta el a Blikknek Fekete Dávid. És már csak ennek tudatában sem fogok megsértődni, ha őt támogatják, ha ő kapja a több szavazatot. A többivel nem foglalkozom, mert nem változtat semmin. Lesz, ami lesz – jelentette ki a fiatalabb döntős.

Király Viktor azonban pont ellenkezőleg áll a fináléhoz. - Nagyon rosszul esne, ha nem én nyerném meg, hiszen annyi munkát fektettem bele, és úgy gondolom, hogy a legtöbbet én hoztam ki magamból – árulta el Király. Örülök, hogy a többség engem lát nyertesnek, de ezt valóra is kell váltani. Ez a támogatás hatalmas önbizalmat ad – mondta el a Blikknek Király Viktor, akit a „szakemberek” valóban esélyesebbnek tartanak a döntő megnyerésére.

A két fiú tehát amondó: egyáltalán nem lefutott még a verseny és bármi megtörténhet. Mindketten ötven százalékot adnak maguknak a végső győzelemre, Viktor azonban kijelentette, hogy rajta semmi nem fog múlni, mert százötven százalékot fog kiadni magából.

Nincs idő a veszekedésre

A verseny éles, konfliktus azonban – a srácok elmondása szerint – nincs közöttük. Fekete Dávid szerint ugyanis annyira pörög minden körülöttük, hogy egészen egyszerűen esélyük sincs bármin is összeszólalkozni. Azt viszont mindketten elárulták, hogy már nagyon várják a döntőt, már csak azért is, mert utána végre ismét kiléphetnek a való életbe.

- Sok hétköznapi dolog hiányzik, de legjobban a családom és a barátnőm – jegyezte meg Fekete, de Viktor is elmondta, hogy keveset találkozik a barátnőjével, de élete legnagyobb lehetőségének tartja a Megasztár fináléját, amivel mindenképpen élni szeretne.

Az énekesek azt is elárulták, hogy szombat este leginkább melyik zsűritag véleményére a legkíváncsibbak. Nos, Fekete egyértelműen Eszenyi Enikő mondataira figyel oda a legjobban, még Király inkább Mester Tamás és Fenyő Miklós véleményére ad.

Egy maradhat

A végső szót azonban a nézők mondják ki, akik valószínűleg tengernyi emelt díjas SMS-sel fogják segíteni saját kedvencüket. Hogy ki kapja a több szavazatot, azaz ki lesz 2008 hangja kiderül szombat este a Megasztár utolsó felvonásából.
Forrás: hirextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását