2024. május 16. - Mózes, Botond

A nyugdíjasok is aggódhatnak?

A megszorítások érinthetik a 13. havi nyugdíjat is a Kopint-Tárki vezérigazgatója szerint.
2008. október 12. vasárnap 18:22 - Hírextra
Palócz Éva úgy számol: azzal, hogy a kormány jövőre 2 százalékra vinné le a gazdasági növekedést, a kiadásokat is hasonló mértékben körülbelül 60-80 milliárd forinttal kellene csökkenteni, ha Magyarország el akarja érni a kívánt államháztartási hiányt és a jövő évre tervezett deficitcélt.

A kutató azt mondja: a pénzügyi válság elleni lépések az állami szféra bérbefagyasztásán kívül érinthetik a minimálbért meghaladó 13. havi nyugdíjakat is, vagy a nyugdíjkorhatár felemelését 65 évre.
Forrás: Hír Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 19. 15:50
osama!
Vedd fel a müfogsorod,mert már köpni,nyelni sem tudsz.Te vesebajos!

PŐ!

Ne mosd le magadról a turhát! Majd,ha ott totyogsz az USA börtönben,emlékezhetsz rám!
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 16. 16:48
Flö! (ez itt egy köpés)
aser
2008. október 16. 13:05
És ahelyett,hogy kirugnák a felesleges 330 000 Állami alkalmazottat ujakat vennének fel!
-------------------------------------
Közigazgatási állás
Jelentkezőket keresünk közigazgatási, állami állásokra.
www.topjob.hu/kozigazgatas
aser
2008. október 16. 13:03
Saxxo!Te magad vagy a Móricka,csak hogy neked mindenről a zsidók jutnak eszükbe...
Csak egy egyszerü kérdés:Miért nem fizetik vissza az egyszerü ártatlan hitelt felvevő zsidók és nem zsidók az adóságaikat?Talán a zsidó bankvezérek és portások elleni antiszemitizmusuk miatt?
Mert azért mentek csődbe a Bankok!A zsidóké is és a nem zsidóké is.
saxo
2008. október 12. 20:39
Te, jó ég!.

Már megint megszólalt ez a vasorrú "neoliberális" közgazdász. És mit csicsereg azzal a szép csókos szájával?

Ugyanazt, mint eddig mindig. El kell venni a szegénytől, hogy odaadhassuk a gazdagnak. Mert Ő, a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem neveltje. Olyan, mint mint Móriczka. Azonban amíg Móriczkának mindenről a fajfentartás szexuális örömei jutnak az eszébe, ennek a "széporrúnak" , és .....társainak mindenről a megszorítás, megmogyorózás, állami elrablás, padláslesöprés jut csak az eszébe.

És, most, a hölgy által körbehirdetett véleménytől felhatalmazva, elkezdek egy kicsit "zsidózni" .

Senki ne takarja el azonban a gyermeke elől a képernyőt, semmi öldöklés, semmi erőszakra buzdítás, semmi holocaust tagadás nem fog következni.
(Igyekszem rövid is lenni. )

A pénzügyi világot, a bankrendszereket régóta a nemzetközi zsidóság irányítja. Semmi gond (nem volt ezzel) eddig, azt hittük értenek is hozzá. Mert, egyénileg, kétségkívül sokan értenek is hozzá. Dehát, bedőlt mégis, ez az egész, zsidók által működtetett pénzügyi világ.

Miértis?
Mert nem volt elég a 2000 %-os profit. Nem volt elég, hogy a banki, és biztosítós ürgék között már a portásoknak is Rolls-Royce jutott. Nem volt elég az üvegpaloták, világcsúcsmagasságú székházazak építése a betétesek pénzéből.

Ott a bukta, hogy a szerencsétlen betétesek pénze elfogyott. Nincsen annyi megtakarítás , hogy fedezze a zsidó bankárok, "pénzügyi menedzserek", "pénzügyi tanácsadók" , meg még a lóhere tudja mennyi pénzügyi élősködő zsidó ember fogyasztását.

Namost, jön ez a "széparcú" közgazdász. Nem azt mondja, hogy meg kell állítani végre a mások számlájára való zsidó dőzsölést, vagy legalábbis, vissza kéne fogni egy kicsit. Nem azt mondja, hogy a elég lenne Toyota Lexus helyett , mondjuk Renault géperejű járművel közlekedni a pénzügyi "tanácsadóiknak"..........

Nem! Azt mondja a drága, hogy el kell venni az emberek azon részétől a 13.havi fizetést, akik szerencsés módon, közalkalmazottként még élvezik, és azt javasolja a drága, hogy el kell venni a nyugdíjasok 13. havi nyugdíját.

Nos. Kedves zsidó barátaim! A hölgy előadta az ajánlataitokat nékünk. Ezek, már komoly dolgok.
Átgondoljuk.

Észre fogjátok venni, ha döntöttünk. Bizonyosak lehettek benne........
Kohn Roth Béla Manó
2008. október 12. 19:05
Nah! Má eztet is tuggyuk. Hogy te jó zsizsik tesóm, egy szánalmas vén nyugger beírogató lehetel és vagy itten! Bár ez úgy lerítt a sebességedről... :)
aser
2008. október 12. 19:02
Ehhez már pofa kell!
Ahelyett,hogy a 300 000 felesleges Állami alkalmazottat kirugnák,és elküldenék havi 25 000 Ft munkanélküli segélyre,képesek ellopni 3,3 millió ember nyugdijját?
A nyugdijhoz szükséges befizetendő összegeket,mindig az Állam határozta meg,igy nem lophatja el, amikor ki kellene fizetni a járadékot is!
Az a terv,pedig,hogy felemlik a nyugdij korhatárt,meg lehet csinálni,de nem egyik évről a másikra,hanem minimum 10 évvel előre bejelentve,hogy fel lehessen készülni rá!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását