2024. április 29. - Péter

20 milliós cigifogás

Két nap alatt közel 20 millió forint értékű csempészcigaretta-szállítmányt foglaltak le vámosok és rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a két szervezet térségi sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2008. szeptember 18. csütörtök 12:21 - Hírextra
A Tornádó elnevezésű akciócsoport kedden két gépkocsiban, szerdán pedig a magyar-ukrán határszakaszon talált mintegy 12 millió forint értékű cigarettát - mondta Jánvári Regina, a VPOP Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának munkatársa.

Az autókban 9500 doboz ukrán zárjegyes cigarettát szállított egy rohodi és gyulaházi lakos, s az utóbbinak társa is volt, ő azonban kiugorva a kocsiból elmenekült a helyszínről, felkutatására intézkedést történt.

A határon 1000 karton ukrán cigarettát pakolt le valaki, s a hatmilliós szállítmányt a járőrök megtalálták, mielőtt a magyar csempésztárs érte ment volna.

Fülöp Gergely, a szabolcsi rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy szerdán Zsurkon ezer karton cigarettát foglaltak le, amelyet egy több fős társaság gyalogosan cipelt. A rendőrök láttán a dobozokat eldobálták a személyek és elmenekültek a helyszínről. Az ügyben a VPOP nyomozói indítottak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását