2024. május 18. - Erik, Alexandra

Gyerekeket használnak a merényletekhez

Egyre többször fordul elő, hogy különböző felkelőcsoportok gyerekeket toboroznak öngyilkos merényletekhez és más terrorcselekményekhez - figyelmeztetett Radika Kumaravami, a fegyveres konfliktusokban érintett gyermekek ügyében illetékes ENSZ-megbízott.
2008. szeptember 9. kedd 23:55 - Hírextra
"Sok felkelőcsoport nem csak politikai és katonai tevékenységéhez használ fel gyerekeket, de öngyilkos merénylőkként is" - mondta az ENSZ megbízott a témában rendezett genfi sajtótájékoztatón.

Afganisztánban például az elmúlt másfél évben ugrott meg a gyermek öngyilkos merénylők száma, Irakban még 2004-ben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. szeptember 11. 22:37
Csak zsidózni tudsz a vörösterroral kapcsolatban?Ők voltak,akik legalább megpróbáltak ellenállni az Antant ultimátumának,mely kb.Dunántul nagyságura csökkentette volna Magyaro-ot!
saxo
2008. szeptember 11. 19:17
aser.
Igen, dehát akkor ott, és azzal kellett volna kezdened, hogy 1919, Kun Béla, Stromfeld Aurél, Landrer Jenő zsidó emberek, bőrkabátos Lenin-fiúk, zsidók vezette vörösterror. Innen kezdve már igaz, az 1920, satöbbi.
aser
2008. szeptember 11. 18:59
saxo. ha már ennyire kiváncsi vagy...

Nyilas terror a HOLOKAUSZT elött

1920 júliusában az Ébredő Magyarok Egyesülete (ÉME) kötelékébe tartozó Illy-csoport merényletet hajt végre a fővárosi Club Kávéházban.
Ugyanazon év őszén az ÉME pogrombrigádjai megostromolják a Lipótvárosi Kaszinót. Célpontjaik jól láthatóan zsidó kötődésű belvárosi szalonok.
Elkövetőik jórészt antiszemita, soviniszta, protofasiszta félkatonai csoportok, akiknek a mérsékelt pártok felé gesztusokat tévő kormányzó puhának
bizonyult. ... Az ébredők pokolgépes akciói folytatódtak. ’23 februárjában sikertelen művelet zajlott Rassay Károly liberális politikus és az
Est-székház levegőbe röpítésére. Horthy rendőrsége augusztusban – puccskísérlet gyanújával – őrizetbe veszi az ÉME bizonyos törzstagjait.
Ám nevetségesen enyhe ítéletek születnek. ... még 1939 februárjában is történt halált követelő bombamerénylet a Dohány utcai zsinagóga
lerombolásának céljával.

Forrás: HVG
saxo
2008. szeptember 11. 18:54
aser.

Miféle nyilas gyilkosok, eszement zsidó barátom?

Szánalmas figurák vagytok, akik szerint aki nem zsidó, az vagy fasiszta, vagy nyilas gyilkos. Nem beszélve arról, ha így lenne, nem lenne aki ilyen baromságokat hord ösze...Talán fogod, mire gondolok...!

Na szval. Nyugodjál már meg. Aki leírja a zsidó szót, az még nem rasszista. Ha valaki leírja a tényeket, és a véleményét a zsidóságról, az még nem jelenti azt, hogy a nyakadat is szeretné elvágni.
Bizony-bizony...Komikusan hat a fenyegetésed, így menekülés közben.....
aser
2008. szeptember 11. 13:13
Bizony-bizony,a nyilas gyilkosoknak nem lesz kegyelem!
saxo
2008. szeptember 11. 08:05
Ime, az élő zsidó rasszizmus.
Már nem csak a cigányok, hanem a zsidók is nyiltan fenyegethetnek minket szép magyar hazánkban. Bizony mondom néktek, nem lesz ennek jó vége...
aser
2008. szeptember 10. 16:14
Inkább nem nézem tovább a gyerekes,és uszitó,arab kőolajdollárokkal fizetett propagandáitokat.
Inkább vigyázzatok jobban az uj hitlerre,mert folyamatban van elrablása,és biróság elé állitása uszitásai miatt.És a te fajtáidat is mellé ültetjük.Ugyhogy légyszives hagyd abba az uszitásaid!
aser
2008. szeptember 10. 10:39
Ez jellemző a muszlim vallás követőire.Nem szent nekik a saját gyerekük élete sem! Ezért veszélyes az EU-ba beözönlőtt 20 millió muszlim!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását