2024. április 29. - Péter

Hol volt, holt nem volt...

Hol volt, holt nem volt - és most sem az. Ennyiben összegezhető egy "halálos" tévedés Nagy-Britanniában.
2008. augusztus 20. szerda 07:32 - Hírextra
Az eset főszereplője, egy 49 éves férfi még június elején hirtelen invitálásra szinte egyik percről a másikra utazott el a világ túlfelére, Ausztráliába egy barátjához. Annyira hirtelen volt az elhatározás, hogy el elejtette értesíteni rokonait, barátait. Az idő telt-múlt, ismerőseinek pedig hiányozni kezdett és egyre jobban aggódtak érte.

Értesítették a rendőrséget, amely hiába csengetett a férfinál, ezért betörte lakása ajtaját, ám semmilyen nyomot nem talált, amely a férfi hollétére utalt volna.

A múlt héten azután már bizonyosra hitték halálát, miután bekerült egy névrokona - egy másik Michael O'Neill - gyászjelentése a sajtóba. Az elhunyt életkora közeli volt, 49 évet élt, a véletlen betetőzéseként pedig az ő két testvérét is Kevinnek és Terrynek hívják.

Aztán a héten hazaérkezett Ausztráliából az igazi O'Neill. Először ő lepődött meg, hogy lakása ajtaját bezúzva találta, utána a szomszédai, barátai és ismerősei döbbentek meg, de ők sokkal jobban... - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását