2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nemzetközi pályázat fiatal jogászoknak

Joghallgatók és frissen végzett - angolul jól beszélő - jogászok számára hirdet esszéíró pályázatot az egyik nagy tekintélyű, bécsi székhelyű jogi vállalkozás. A SCEEEC 08 elnevezésű, 5000 euró díjazású pályázatra magyar egyetemisták és pályakezdők jelent
2008. augusztus 13. szerda 15:47 - Hírextra
Az angol nyelvű esszéket egy, a pályázó által szabadon választott aktuális kereskedelmi jogi témában kell benyújtani, a pályázó rövid életrajzával együtt. A maximum öt oldal terjedelmű tanulmányok leadási határideje 2008. szeptember 30.

A nyertest a bécsi utolsó fordulóban választja ki a nemzetközileg is elismert jogászokból álló zsűri. Fontos szempont az eredetiség, a tartalom, az íráskészség, az érvelési technika. További részletekről a www.schoenherr.hu/sceeec honlapon lehet olvasni.

A nemzetközi pályázat hazai koordinálását a Schönherr Szécsényi Ügyvédi iroda végzi. Amint az iroda vezetője hangsúlyozta, "az ügyfelek magas szintű igényeinek teljeskörű kiszolgálásához ma már elengedhetetlen a magasan kvalifikált, nemzetközi szinten is biztos szakmai tudással bíró, nyelveket beszélő fiatal jogászok képzése."

Nagy Adrienn, a Schönherr Szécsényi Ügyvédi iroda munkatársa elmondta az MTI-nek, hogy eddig összesen ketten jelentkeztek a pályázatra, holott már júliusban eljuttatták a magyar egyetemekre az első ízben meghirdetett kiírást.

A pályázatra Magyarországon tanuló külföldiek is jelentkezhetnekOktatás-pályázat-jog-nyelvtudás
Nemzetközi pályázat angolul jól beszélő fiatal jogászoknak

Budapest, 2008. augusztus 13., szerda (MTI) - Joghallgatók és frissen végzett - angolul jól beszélő - jogászok számára hirdet esszéíró pályázatot az egyik nagy tekintélyű bécsi székhelyű jogi vállalkozás.

A SCEEEC 08 elnevezésű, ötezer euró díjazású pályázatra magyar egyetemisták és pályakezdők jelentkezését várják a szervezők, a román, szerb, ukrán és bolgár fiatalokon kívül.
Az angol nyelvű esszéket egy, a pályázó által szabadon választott aktuális kereskedelmi jogi témában kell benyújtani, a pályázó rövid életrajzával együtt.

A maximum öt oldal terjedelmű tanulmányok leadási határideje 2008. szeptember 30.
A nyertest a bécsi utolsó fordulóban választja ki a nemzetközileg is elismert jogászokból álló zsűri. Fontos szempont az eredetiség, a tartalom, az íráskészség, az érvelési technika. További részletekről a www.schoenherr.hu/sceeec honlapon lehet olvasni.

A nemzetközi pályázat hazai koordinálását a Schönherr Szécsényi Ügyvédi iroda végzi. Amint az iroda vezetője hangsúlyozta, "az ügyfelek magas szintű igényeinek teljes körű kiszolgálásához ma már elengedhetetlen a magasan kvalifikált, nemzetközi szinten is biztos szakmai tudással bíró, nyelveket beszélő fiatal jogászok képzése."

Nagy Adrienn, a Schönherr Szécsényi Ügyvédi iroda munkatársa elmondta az MTI tudósítójának, eddig összesen ketten jelentkeztek a pályázatra, holott már júliusban eljuttatták a magyar egyetemekre az első ízben meghirdetett kiírást.

A pályázatra a külhoni országok diákjain kívül a Magyarországon tanuló külföldiek is jelentkezhetnek, a magyar fiatalokon kívül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását