2024. május 17. - Paszkál

Csillag születik - meg egy új kapcsolat

A 4 for dance táncosfiúja, Kristóf már a tehetségkutató elődöntői során érezte, hogy Kovácsovics Fruzsina más, mint a többi. De nem ronthatott ajtóstul a házba, hisz Fruzsina akkor még kapcsolatban élt. Ám a fiú az elmúlt fél évben egyre közelebb került a
2008. július 14. hétfő 07:06 - Hírextra
A nyíregyházi fiúk a verseny idejére szállodai szobát kaptak Budapesten, ez volt a versenyzők bulihelyszíne, ahová gyakran összejárt a társaság. A Csillag születik után sem szakadt meg a kapcsolat, sőt a 4 for dance-es fiúk jó viszonyba kerültek Fruzsi szüleivel is. Olyannyira, hogyha a táncosoknak Budapesten volt fellépésük, gyakran aludtak a főváros közelében élő Kovácsovics családnál. Ennek leginkább Kristóf örült, hiszen így továbbra is Fruzsina közelében maradhatott, akiről egyre inkább úgy érezte, mindenben megfelel az elvárásainak.

- Olyan lányt keresek, aki az első pillanattól magával ragad, van benne valami plusz, valami varázs! – nyilatkozta korábban.

Kristóf a verseny után hónapokig barátnő nélkül élt, pedig jelentkező akadt volna bőven.

- A rajongók mindenhol megtalálnak, és nekem ez cseppet sem terhes, élvezem a szeretetüket.

Sokan többet akartak a fiútól, mint puszta barátságot, ám ő nyiltan megmondta mindenkinek: az önként jelentkezőknek nincs sok esélyük. Hónapokkal ezelőtt kinézte Fruzsinát, aki elvarázsolta őt. Miután a lány szakított korábbi kedvesével, Kristóf megtette az első lépést: vacsorázni hívta Fruzsit. Azóta randevúznak, és beismerték, többet éreznek egymás iránt, mint barátság, és a sorsra bízzák közös jövőjüket.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását