2024. április 29. - Péter

Botrány Mikola miatt

A Magyar Nemzet szerint több fideszes politikus is felháborodással fogadta, hogy Mikola István (Fidesz) Kökény Mihály (MSZP)társaságában tett látogatást a napokban a Hospinvest által működtetett kiskunhalasi kórházban, ahol többek között azt mondta: a sok
2008. július 12. szombat 10:05 - Hírextra

A lap arról számolt be, hogy több fideszes politikus is nehezményezte Mikola István szereplését, de névvel egyikük sem akart nyilatkozni. Többen azt állították a Magyar Nemzetnek, hogy párttársuk megjelenése az intézményben nem volt szerencsés, és szavaival kiállt a sokat támadott Hospinvest mellett.

A cikk szerint a fideszes politikus annak a véleményének is hangot adott Kiskunhalason, hogy helye van az egészségügyben a magántőke bevonásának szakmai vállalkozásokon keresztül, megfelelő korlátokkal. A párttársak szerint viszont ez az álláspont nem illik abba a kommunikációs stratégiába, amelyet a Fidesz képvisel a magánosítás kapcsán - olvasható a Magyar Nemzetben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását