2024. április 30. - Katalin, Kitti

Oszter Alexandra meghökkentő titka

Oszter Alexandra és Gergely Róbert a Reggeliben különös, közös titkukról rántották le a leplet: a 28 éves lány egykor belebolondult az énekesbe. És lám: a színpadon a történelem ismétli önmagát - Szandra most is szerelemes Robiba.
2008. július 8. kedd 07:21 - Hírextra
- Amikor én nyolc éves voltam, Robi már akkor is híres táncdalénekes volt. Járt a papához próbákra, mert együtt léptek fel, és én halálosan szerelmes voltam Robiba. Viszonzatlan szerelmem akkor ért véget, amikor megnősült - árulta el mosolyogva Alexandra húsz évvel ezelőtti érzéseit.

Persze a gyermeki rajongás azóta már elmúlt, de a lány, és egykori imádottja egy különös véletlen folytán újra felelevenítik az egykori emlékeket.

- Egy olyan darabban játszunk együtt, ami éppen erről szól - mondta Gergely Róbert. - A címe: Fiatalság, bolondság. Én egy híres táncdalénekest játszom, Alexandra pedig a szerepe szerint rajong értem. Arról egyébként, hogy ő gyerekként szerelmes volt belém, csak a mostani próbák során értesültem.

Bár Alexandra ma már csak a színpadon rajong Robiért, kutyáik a valóságban is szerelmesek. A két kis havanese, Füles és Koxi halálosan odavannak egymásért.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását