2024. április 28. - Valéria

Újabb Hooligans-baba született

A Hooligans együttes dobosának tizenegy nappal ezelőtt született meg második kislánya, Kiara. A nagy eseményen a rocker is részt vett, de - bár úgy tervezte, végig kedvesével marad - végül nem engedték be a császármetszés alatt a szülőszobába.
2008. június 30. hétfő 19:30 - Hírextra
A szülés végig problémamentesen zajlott, és rengeteg fénykép készült az egyik nővér jóvoltából, így Endi semmiről sem maradt le.

- A beavatkozás után egyből elvittem Kiarát megfürdetni – mesélte boldogan a Cool Starban Horváth Évának és Kinter Oszkárnak.

A Hooligans fenegyereke elárulta, bár nem sírt, mégis rengeteg érzelem tört elő belőle, amelyekről nem is gondolta, hogy benne megvannak.

- A rosszfiúk általában nagyon is érzelmesek, bár ezt sokan megkérdőjelezik.

Endi így már két kislány büszke apukája. Saját bevallása szerint maximálisan kiveszi a részét a gyermekei körüli teendőkből, ugyanazt csinálja, mint minden hétköznapi, normális ember: fürdet, pelenkázik és minden ami csak szóba jöhet.

- Nagyon élvezem – lelkendezett a Cool stúdiójában.

A zenekar többi tagja is kitörő örömmel fogadta a dobos csemetéjét. Egyelőre még csak fényképen látták a kis Kiarát, de jövő héten – ha a rengeteg fellépés mellett szabaidejük is engedi – meglátogatják az új jövevényt, és együtt isznak az égészségére.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását