2024. május 11. - Ferenc

Novák Előd hatósági fellépést vár

"A homoszexuálisok július 5-ére tervezett, közterületi provokációja ügyében nem csak a rendőrség tiltó határozatának példátlan visszavonását kell eltűrniük a magunkfajtáknak. A homokos lobbi a sikeren felbuzulva most újabb kiváltságot követel" - áll Novák
2008. június 28. szombat 16:27 - Hírextra
Két hónapja az MSZP indítványozta, hogy a közutált politikusok elleni bármily komolytalan támadásokat is minősítsék terrorcselekményeknek, most pedig a szexuálisan aberráltak próbálnak ismét nyomást gyakorolni a rendőrségre, hogy komolyabban lépjenek fel egy rongálás ügyében, mint azt egy "átlagmagyar" esetében tennék. A "túlmelegedett" bár egyébként nyugodtan működhetne Budapesten, ha közerkölcssértésükkel nem provokálnának évről-évre a nyilvánosság (és a tétlen rendőrség!) előtt, mindamellett még többek közt a hazánkban meglehetősen visszafogott katolikus egyházat vádolva gyűlöletkeltéssel.

Bár e beteg embereket véleményem szerint inkább a pszichiátriára kéne szállítani, de mindenképpen valamilyen hatósági fellépés lenne szükséges, azonban ezek hiányában megértem többek közt Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót, akik maguk szervezik meg a társadalom önvédelmét: július 5-én, szombaton 16 órára Budapestre, az Oktogonhoz hívnak minden ellenálló hazafit.

Novák Előd,
az Ifjú Magyarok Egyesülete elnöke

Kiadó: Ifjú Magyarok Egyesülete
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását