2024. május 18. - Erik, Alexandra

DJ Bobo Budapesten

A 90-es évek diszkó-szupersztárja Budapesten hamisítatlan estet csapott, és újra elkápráztatta a magyar közönséget. A 40 éves svájci énekes csütörtökön érkezett Magyarországra feleségével.
2008. június 16. hétfő 13:49 - Hírextra
A 90-es évek diszkó-szupersztárja Budapesten hamisítatlan estet csapott, és újra elkápráztatta a magyar közönséget. A 40 éves svájci énekes csütörtökön érkezett Magyarországra feleségével.

Nem ő az első sztár, aki az euro-dance korszak lecsengése után felhagyott a gigakoncertekkel és Európa szerte kis klubokban lép fel néhány ezres közönség előtt. A retro-hullámot meglovagolva, Budapesten is jó néhányan megfordultak az utóbbi években. Tavaly például a Modern Talking 80-as évekbeli vetélytársa a kissé megöregedett Bad Boys Blue tombolt egy budapesti klubban. De fantasztikus koncertet adott a Saragossa Band, és nem is olyan régen járt nálunk a kissé megkopott kebelcsoda, Samantha Fox. Az ő koncertjére is majdnem kétezren voltak kíváncsiak.

A csütörtök esti koncert előtt DJ Bobo szép számban összegyűlt rajongói már türelmetlenül várták kedvencüket, aki a koncert előtt csupán a Fókusz kameráját engedte be az öltözőjébe. A fehér ruhás bálvány szinte azonnal lángra gyújtotta a közönséget. Sőt, egy egész kis beszéddel készült külön nekünk, magyarul.
Forrás: RTL bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását