2024. április 29. - Péter

Szép párosítás: Független újságírók és a Magyar Gárda

Együttműködési megállapodást írt alá a Független Újságírók Szövetsége (FÚSZ) elnöke a Magyar Gárda Egyesület és a Magyar Gárda Mozgalom vezetőivel szerdán Budapesten; a szerződés értelmében a FÚSZ tagjai tudósításaikban hitelesen számolnak be a Magyar Gá
2008. június 4. szerda 13:40 - Hírextra
Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök az eseményen döbbenetesnek nevezte a "karitatív tevékenységet folytató társadalmi szervezet" ellen folyó "rágalomhadjáratot". Az általa vezetett újságíró szervezetről azt állította, hogy annak nyolcszáz tagja van, köztük kétszázan a határon túlról, és ezzel az ország második legnépesebb újságíró szövetsége.

Hiányolva, hogy a sajtó arról nem számol be, amikor százezer forintos értékben juttat el adományokat a rászorulóknak a Magyar Gárda, amelyre célozva kijelentette, "ha mindenki ellenük van, ez az ország nagyon nagy bajban van".

"Az elmúlt közel egy évet a sajtóval folytatott élethalálharccal töltöttük" - mondta Vona Gábor, a Magyar Gárda egyesület elnöke, míg Dósa István, a mozgalom országos főkapitánya arról beszélt: az együttműködés lehetőséget nyújt arra, hogy megszólítsák a magyar társadalom "alvó részét".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását