2024. május 15. - Zsófia, Szonja

"Az árpádsávos zászlót végleg száműzni kell"

Az árpádsávos zászlót nem történelmi okoskodás és nem is politikai csűrés-csavarás, hanem több százezer magyar ember halála miatt kell végleg száműzni a közterekről és a közéletből - jelentette ki Juhászné Lévai Katalin (MSZP) országgyűlés képviselő csütö
2008. május 29. csütörtök 14:21 - Hírextra
A politikus annak kapcsán fejtette ki a véleményét, hogy - mint fogalmazott - a szélsőjobb Hajdú-Biharban is megjelent. Konkrétan azt kifogásolta, hogy a Jobbik és a Magyar Gárda pénteken Hajdúböszörményben trianoni emléknap keretében kívánja rehabilitálni az árpádsávos zászlót, s azt ceremoniális körülmények között átadni Kiss Attila országgyűlés képviselőnek, a város fideszes polgármesterének.

Juhászné Lévai Katalin nehezményezte azt is, hogy a rendezvény meghívójában szabadságharcosnak titulálják Budaházy Györgyöt, s részt vesz a megemlékezésen ifj. Hegedűs Loránt református lelkész és Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke.

Ez is bizonyítja, mennyire közel áll egymáshoz a Fidesz és a szélsőjobboldali Jobbik, ami fájdalmas lehet azoknak a Fidesz-szavazóknak, akiknek nem volt egyértelmű ez az összetartozás, de még aggasztóbb azoknak a baloldaliaknak, akik "legrosszabb rémálmaikba illően kénytelenek végignézni a szélsőséges eszmények térnyerését Hajdúböszörményben is - jegyezte meg a politikus.

Juhászné Lévai Katalin végezetül utalt Orbán Viktornak a közelmúltban nyilvánosságra került szavaira, miszerint a Magyar Gárdát két pofonnal elintézné és hazaküldené. Most itt az alkalom, hogy Hajdúböszörmény fideszes polgármestere kiossza ezt a két pofont - fogalmazott a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Csermanek János
2008. május 30. 12:33
Igen! Milyen szép lehetne még mindig, mint azelőtt! ;)
Ha ez a "véres 'Sájú' senkiházi mocskos lábú CSŐCSELÉK" le nem váltott volna minket 1989-90-ben... ;(
Gyerekek, elFtársak! Fogjunk össze, mi "ATV-fanok". Ássuk ki a dobtárasainkat is? Esztet akarjátok!?
- Tehát itt KUSS! Itt csak a mi véleményünk lehet! Hm! Na, azért! ;( ;)
;P
Kohn Roth Béla Manó
2008. május 30. 07:14
Csak szépen hagyjad békén az én kedves gazdaságos Barátomat! Értve vagyunk!? ;-(
Don Caló
2008. május 30. 05:20
Valószínűleg. Én is látok itt egyet. Minden jelzője stimmel is ő rá! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"sájú"-vájú, röf-röf-röf........ ;-D
ÉJJenek a "nÓrmális" ballibesek, és "vesszenek a másként vélekedők!" HuRRRRRRáááÁÁÁááááÁÁÁÁ! (Mint a muszka ordította anno a hordáiban...) ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását