2024. április 28. - Valéria

Sarkozy varázsa

Carla Bruni-Sarkozyt, a francia államfő feleségét férje "intelligenciája és energiája" hódította meg - derül ki a Carla és Nicolas, az igazi történet című könyvből, amely csütörtökön kerül a francia könyvesboltokba. A könyvből a Le Point című hetilap közö
2008. június 4. szerda 19:42 - Hírextra
A könyv két újságíró műve, akiknek Carla hosszú interjút adott.
A francia "premiere dame" elmondta: "Minden nagyon hirtelen történt. Nem számítottam arra, hogy valaki ilyen érdekes, ilyen életteli lehet." Az exmanöken Jacques Séguéla francia reklámszakembernél találkozott az államfővel. Séguéla Sarkozy kérésére szervezte meg az estet, amelyen három házaspár, illetve "szingliként" csak a nem sokkal korábban elvált államfő és ő, Carla Bruni volt jelen. Sarkozy csak vele foglalkozott, a beszélgetés hajnalig elhúzódott, majd az elnök haza is kísérte őt, másnap este pedig Carla hívta meg gyertyafényes vacsorára.

"Fizikai megjelenése, sármja és intelligenciája meghódított. Öt vagy akár hat, figyelemreméltóan termékeny agya is van, ezt naponta észlelem ma is. Azelőtt sem ismertem idiótákat, ez nem az én műfajom, de neki aztán nagyon-nagyon gyorsan vág az agya, és hihetetlen a memóriája, olvasás közben is tudja követni a körülötte zajló beszélgetést."

A francia "első hölgyre" az is mély benyomást gyakorol, hogy férje "elképzelhetetlenül sokat dolgozik".

Carla Bruni hosszú időn át baloldali nézeteiről volt ismert, a 2007-es francia elnökválasztásokon, amelyeket későbbi férje nyert meg, Ségolene Royalt, a szocialista jelöltet támogatta.
Az exmanöken ezúttal is elutasította azt a nézetet, hogy Nicolas Sarkozy és Silvio Berlusconi - az ő szülőhazájának jelenlegi miniszterelnöke - hasonló politikát folytatnak, noha kedden az ENSZ élelmezési világszervezete, a FAO római tanácskozása alkalmából a két politikus igen baráti találkozót tartott.

"Nicolas politikus, Berlusconi nem, mindkettőnek megvan a maga szakmája. Egyébként nem érzem jól magam, amióta ő (Berlusconi) az olasz miniszterelnök" - mondta nem éppen politikusan a volt olasz topmodell.

Egyébként Carla abbeli meggyőződését sem titkolta a könyv íróinak nyilatkozva, hogy ha férje egyszer üzleti pályára lépne, "gyatra üzletembernek bizonyulna".

Elmondta azt is, hogy nem szándékozik felhagyni énekesnői pályájával, de hozzáfűzte, hogy amíg a férje az elnök, ő nem ad színpadi koncerteket. "Madonna nemsokára turnéra indul az ő korában... nekem még van időm" - mondta a negyvenéves Carla.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását