2024. április 29. - Péter

Hol a legjobb az ötperces szex?

A gyors szex mindig üdítő, de kétszer jobb, ha új helyeken tesztelitek az élményt. Nem kell keresgélned, most megmutatjuk neked azt a 15 helyet, ahol izgalmasabb lehet a gyors szex.
2008. május 29. csütörtök 07:33 - Hírextra
Tény: nem vagytok állandóan hálószoba közelben, amikor rátok tör a vágy. Mit csináltok, ha ott helyben egymásnak akartok esni? Keressetek izgalmas helyszínt, hogy még élvezetesebb legyen a gyors menet. A gyorsszex fele nem a hálószobai matracodon zajlik. Az alábbi 15 helyszín a legizgalmasabb:

1. A bár mosdója

Osonj be a férfimosdóba a párod után, s vedd rá, hogy üljön rá a vécére. Majd állj fölé és lassan ereszkedj a farkába.

2. Biliárdasztal

Ülj fel az asztal egyik sarkára, a lábaid tárd szét az oldalán. A magasság tökéletes lesz a behatoláshoz.

3. A lelátó alatt

Látogassatok el egy középiskola sportpályájára, ahol a lelátók alatt megvannak még a kis meghitt zugok. Játszd el, hogy ez lesz az első alkalom.

4. Babzsák fotel

Szétterpesztett lábbal ültesd erre a rugalmas székre, amely megakadályozza, hogy kidörzsölődjön a térded. Ülj rá, és végezz körkörös mozdulatokat a csípőddel, miközben ő a lábait használja a döfés mélységének szabályozására.

5. Konyhapult

Amíg a tészta fő, nyugodtan használjátok ki az időt egy kis szexre előétel gyanánt. A konyhában nincs is ennél jobb hely, csak ne feledd letakarítani előtte (és utána).

6. Óriás labda

Hasalj rá a labdára, majd hagyd, hogy a pasid rád feküdjön. Finoman gurulj előre és hátra, és élvezd a bizsergető libikókahatást, amitől könnyebben elélvez.

7. Lépcső

Élvezd a menetet a lépcsőn (lehetőleg szőnyeggel borított legyen): ülj a lábára, neki háttal. A lábad arra a lépcsőfokra tedd, ahol a behatolás mélységét a kezeddel és lábaddal könnyebben tudod szabályozni.

8. Gyerekmedence

Egy meleg napon töltsétek fel a gyerekmedencét és szexeljetek egyet. A partnered üljön a sarkán, te pedig feküdj hanyatt úgy, hogy a fejed a medence szélén legyen. Kérd meg a párod, hogy a csípőd emelje meg, így víz felett lesztek.

9. Mosoda

Pattanj fel az egyik szárító tetejére és húzd magadhoz a partnered. A gép hőmérséklete még jobban beindít majd titeket, arról nem is beszélve, hogy a vibrálástól megsokszorozódik az élvezet.

10. Az irodádban

A munkaidő lejárta után invitáld a pasid az irodádba, és mutasd meg neki, hogy milyen csodálatos a görgős széked. Pöröghettek és fordulhattok, mintha csak a játszótéren lennétek.

11. Próbafülke

Miközben a barátod felemel, a hátad döntsd az egyik falhoz, a lábaddal pedig támaszkodj meg a szemközti falon. Az egyik kezed legyen a kilincsen, míg a másikkal befogod a szád, hogy a nyögdécseléseid ne lehessen hallani.

12. Kocsi

Ha a lakótársaid zavarják a szexuális életed, menekülj el otthonról. A kocsi jó hely, csak ne feledkezz meg beállítani az üléseket a megfelelő helyzetre.

13. Fotófülke

Állítsd a széket magasra, hogy a függöny eltakarhassa az alsó testrészeiteket. Aztán emeld fel a szoknyát, húzd félre a bugyit (ha van rajtad), és ülj rá a pasidra. Senkinek sem lesz fogalma arról, hogy mi zajlik odabent, amíg a képek el nem készülnek.

14. Zuhanyzó

Csatlakozz a párodhoz egy kis szappanos szexre. Kerüljétek az akrobatikus mutatványokat, inkább ültesd le a zuhanyzóban, de tegyél egy törülközőt a feje alá, nehogy baj legyen belőle.

15. Bejárati ajtó

Egész este a párodra vártál, aztán amint belépett az ajtón rávetetted magad, még azt sem vártad meg, hogy letegye a kulcsait… A „Dugj meg most azonnal” mentalitásodtól szexistennek fogja képzelni magát.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását