2024. április 24. - György

Agysejt-ölő orgazmus

Igaz-e vagy sem, egy biztos: legenda. Rengeteg ember hallja ezt és az ehhez hasonló mítoszokat a családjától, rokonaitól, ami odáig vezethetett, hogy néhányan elbátortalanodnak, ha szexre kerülne sor.
2008. május 28. szerda 11:56 - Hírextra
Emlékszel arra a tézisre, ami azt állítja, hogy a maszturbálástól szőrős lesz a tenyered? Vagy, hogy a maszturbálástól megvakulhatsz? Az igazság az, hogy a maszturbációnak nincsenek ilyen következményei, és ez elmondható az orgazmusról is.

Mi a helyzet a tanulmányokkal?

Biztos, valahol a nagyvilágban van egy tanulmány, ami alátámasztja a fenti állítást, és olyan is, ami ellent mond neki. Ez tuti!

Például, régen egy kutatás kimutatta, hogy a vörösbor és a csokoládé ártalmas az emberi szervezetre, míg a jelenlegi vizsgálatok azt állítják, hogy a vörös bor és az étcsokoládé tele van antioxidánssal, ezért a szervezetünknek szüksége van rájuk.

Így nem árt, ha kétséggel fogadod azt, a mit hallasz, illetve utánanézel, honnan származik az információ.

Olyasvalakitől hallottad, hogy az orgazmus agysejtet öl, akinek rejtett szándéka volt ezzel, például, aki nem akarta/akarja, hogy szexuális kapcsolatot létesíts? Vagy egy barátodtól hallottad, aki vissza akart fogni téged? Esetleg az interneten olvastad? Melyik oldalon és ki írta a cikket?

Szánj r a kutatásra egy kis időt, és hamar rájössz, hogy amit hallottál, egetverő baromság, és ez a legtöbb ilyen „tanulmányra” igaz.

Ha hallasz valamit, aminél nem tudod eldönteni, hogy igaz-e, vagy sem, bizonyosodj meg, hogy a forrásod mennyire megbízható, vagy olvass utána egy hiteles fórumon.

Mi a legfontosabb?

A legfontosabb dolog, hogy éld az életed. Ha igazán elgondolkodtatnak a különböző tézisek, akkor tulajdonképpen minden sarkon félhetnél valamitől.

A statisztika kimutatta, hogy szinte minden lépésednél újabb és újabb tanulmányokkal, állításokkal találkozhatsz, amikből az is kiderülhet, hogy az eddigi életviteleddel folyamatosan ártottál magadnak! Na ne…

Ha nem vagy képes megtanulni, hogy a saját életed éld, és ne foglalkozz a hülyeségekkel, amik szinte mindennap felmerülnek, akkor életed nagy részét azzal fogod tölteni, hogy a legrosszabbra igyekszel felkészülni, és valószínűleg észre sem veszed, ahogy minden lehetőség elszalad előtted.

Légy figyelmes, de okos is. Ha kiég a lámpa a fürdőben, akkor tényleg Bloody Mary-t kell önteni a tükörre, és háromszor elmondani a nevét? Nem. Az orgazmus agysejteket öl? Nem. A maszturbálástól szőrös lesz a tenyered és megvakulsz? Nem.

Ha nem védekezel szex közben, akkor terhes lehetsz és elkaphatsz nemi betegségeket? Igen. Ebben az esetben biztosítsd be magadat, nehogy veszélybe sodródj.

Nos, összegezve, ne utasítsd el a szexet, csak mert attól tartasz, hogy kevesebb agysejted lesz. Csinálj mindent a megszokott rendszer szerint, de figyelj a védekezésre és légy okos, ügyes.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását