2024. április 29. - Péter

Kovács Ági szeret kérdezni

Kovács Ágnes kétéves kora óta úszik. Olimpiai aranyérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok, világkupa-gyõztes. Az örök mosolygós lány 25 évi úszás után döntött úgy, hogy visszavonul, csakis előre néz és várja, hogy izgalmas, valamint egészen új dol
2008. május 25. vasárnap 17:51 - Hírextra
- Júliusban búcsúztat el hivatalosan az úszószövetség. Mindig is azt gondoltam, ha valami véget ér, az azért történik, hogy utána valami új kezdődjön. Az első diplomámat Amerikában szereztem, és most egy másoddiplomás képzésben veszek részt a közgazdasági egyetemen. Szívesen maradok a sport közelében is, de abszolút nyitott vagyok most mindenre – meséli mosolyogva Kovács Ági.

Máris itt van az új lehetőség, amelyet elmondása szerint ő már nagyon várt: hétfőtől társ-műsorvezetőként mutatkozik be a Csak Csajokban.

- Belenéztem már jó néhány adásba és nagyon tetszik. Kíváncsian és izgatottan várom, hogy milyen lehet interjút készíteni, különböző témákban emberekkel beszélgetni, és mindezt élő műsorban. Ráadásul az ismerőseim ezt már jól tudják rólam; egyszerűen imádok kérdezni!

Ha a sportolókra gondolunk, nyilván nem a tűsarkú cipő jut eszünkbe. Hiszen ők korán kelnek, és egyik edzést követi a másik.

- Én eleve magas, 178 centi vagyok, ebből adódóan soha nem éreztem szükségét a magas sarkú cipőnek. Amikor a Szombat esti lázban tanulgattuk az első lépéseket, volt akinek azt tanácsolták, hogy tanuljon meg magas sarkú cipőben lépkedni. Nekem csak annyit mondtak, hogy egyáltalán járni tanuljak meg – neveti el magát a fiatal lány. – Egyébként azt gondolom, hogy sportosan is lehet elegáns valaki. Egy farmer ugyanolyan csinos, amit én például kiegészítőkkel szoktam feldobni, nagyon szeretem a különböző színű nyakláncokat.

Kovács Ági a pekingi olimpián ezúttal már csak szurkolóként vesz részt, amit egyáltalán nem bán, mert végre láthatja, milyen egy olimpia kívülről. De persze nagyon drukkol a sport társaknak, és igyekszik velük minél több időt együtt tölteni.
Forrás: Netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását