2024. május 16. - Mózes, Botond

Cseh meggyőző, Kovács továbbjutó

A címvédő Cseh László nagyon meggyőző teljesítménnyel, első helyen jutott be a 200 m vegyes csütörtök esti fináléjába a Debrecenben csütörtökön kezdődött 11. rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, amelyen Kovács Ágnes hetedik idővel került az 50 m mell előd
2007. december 13. csütörtök 10:30 - Hírextra
Cseh a szám negyedik előfutamában állt rajtkőre, s már az első méterektől az élen úszott. A magyar kiválóság szemre könnyedén tempózott, ám így is 1:55.00 perces idővel csapott célba, amiről mindent elmond, hogy a második eredménnyel döntős úszó több mint két és fél másodperccel volt rosszabb.

Kovács Ágnes is remekül teljesített, 31.47 mp-es idővel - saját országos csúcsától mindössze 15 századdal elmaradva - lett futamában második, s összesítésben a hetedik. A szám másik magyarja, Bor Katalin 33.12-vel a 29. lett, így nem úszhat a délutáni elődöntőben.

Az előfutamok további részében még 16 hazai versenyző lesz érdekelt, köztük többek között 200 m pillangón a korábban már arany- és ezüstérmet is szerzett Boulsevicz Beatrix.
Az első napon nyolc számban hirdetnek győztest.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását